Akşener ile kuyumcu gibi konuşan adamla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Hatay ziyareti sırasında gittiği bir kuyumcu dükkanında tezgahın arkasına geçerek Akşener ile konuşmaya çalışan kişiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Dükkanda çalışıyormuş gibi Akşener ile konuşan kişinin sosyal medyada AK Partili seçmenlere küfür ettiği öğrenildi. Öte yandan daha önce CHP Gençlik Kolları'nda görev yapan kişinin Hatay Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Sosyal Tesisler Sorumlu Müdürü olduğu ortaya çıktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önceki gün Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde esnaf ziyareti yaptı. Kuyumcu Vedat Uçak'ın dükkanına giren Akşener, esnafın açıklamalarından olumsuz bir manzara çıkaramayınca CHP'liler hemen devreye girdi.

Sabah gazetesinden Şerif Can'ın haberine göre, tezgahın arkasına geçerek kendisini orada çalışan esnaf gibi gösteren bir kişi, Türkiye'yi kötülemeye başladı ve "Bu ülkede konuşmak, derdimi anlatmak istiyorum" dedi. Ne olduğunu anlamayan dükkanının sahibi ise genci daha önce hiç görmediğini belirterek "Biz iki kişi çalışıyoruz. Bu arkadaşlar bizimle değiller" dedi. Bunun üzerine tezgahın arkasına geçen genç, "CHP gençlik kollarındayım" yanıtını verdi.

Akşener ile kuyumcu gibi konuşan adamla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı

"KAŞLA GÖZ ARASINDA TEZGAHIN ARKASINA GEÇTİ"

Meral Akşener ve beraberindekilerin dükkandan ayrılmasından sonra açıklamalarda bulunan kuyumcu Vedat Uçak, "Önce işyeri sahibinden izin alması lazımdı. Sanki bizimleymiş gibi hareket etmesi bizim de ağrımıza gitti. Tasvip etmediğimiz bir konuşma oldu. Kaşla göz arasında tezgahın arkasına girivermiş. Biz de sıkıntıya girdik, rahatsız olduk" dedi.

Akşener ile kuyumcu gibi konuşan adamla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı - Resim : 2

AK PARTİLİ SEÇMENLERE KÜFRETTİ

Esnaf ziyaretinde tam anlamıyla bir 'tiyatro gösterisine' imza atan kişinin CHP Gençlik Kolları Üyesi Reşat Kayman olduğu ortaya çıktı. Kayman, CHP'li Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde bağlı Sosyal Tesisler Sorumlu Müdürü olduğu, daha önce CHP Gençlik Kolları'nda görev yaptığı öğrenildi. Kemal Kılıçdaroğlu ile fotoğrafları ortaya çıkan Kayman'ın sosyal medyada AK Partili seçmenlere küfrettiği paylaşımlar ise tepki topladı.

Akşener ile kuyumcu gibi konuşan adamla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı - Resim : 3

TİYATRO AYNI OYUNCULAR FARKLI

Sık sık bu tarz algı yaratma çabalarıyla vatandaşları kandırma yoluna giren Meral Akşener, daha önce de benzer girişimlerle gündeme gelmişti. Akşener'in, Twitter'da paylaştığı bir videoda "Ekonomi berbat" diyen Yüksel Temur'un Range Rover marka aracı çıkmıştı. Akşener'in emekli polis diye kürsüye çıkardığı kişinin aynı zamanda İYİ Parti İstanbul İl Yönetimi Üyesi olduğu anlaşılmıştı. İYİ Parti Grup Toplantısı'nda kürsüye çıkarak işsiz ve ümitsiz olduğunu anlatan gencin eğlence mekanlarında çekilen fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmıştı. Akşener'in Gaziantep mitingine giderken yolunun çöp kamyonu tarafından kesildiğine yönelik açıklamaları da gerçek dışı çıkmıştı.

Akşener ile kuyumcu gibi konuşan adamla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı ile ilgili etiketler Kuyumcu CHP Hatay akşener konuşma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.