Akşener görünce gözyaşlarını tutamadı

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere bulunduğu İzmir'de ağabeyinin adının verildiği parkın açılışına da katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gözyaşlarına boğuldu.

Partisinin 3. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle İzmir’e giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, vefat eden ağabeyi Nihat Gürer’in adının verildiği parkın açılışında duygu dolu anlar yaşadı.

Meral Akşener parkın açılışında CHP’li Çiğli Belediyesi tarafından yaptırılan ve Kocaeli Ticaret Odası eski başkanlarından olan Gürer'in isminin yazıldığı tabelanın önünde gözyaşlarına hakim olamadı.

"ÖMRÜM BOYUNCA UNUTMAYACAĞIM"

Akşener, "Ağabeyim iyi ve vicdanlı bir insandı. Dolayısıyla çocukların eğleneceği, oynayacağı bir yere isminin verilmesini ömrüm boyunca unutmayacağım. Emeği geçen herkese en derin teşekkürlerimi sunuyorum. Allah bin kere razı olsun. Hem çok mutluyum hem içim çok doldu" ifadelerini kullandı.

Akşener görünce gözyaşlarını tutamadı ile ilgili etiketler İzmir İYİ Parti Meral Akşener ağlama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.