Akşener: Bugüne nasipmiş

İYİ Parti lideri Meral Akşener, ailesi ile birlikte Ayasofya'yı ziyaret etti. Akşener, ziyareti sonrası kapıda bekleyen basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Akşener, Ayasofya'ya saat 15.00'de ailesi ile birlikte geldi. Makam aracından indiği sırada kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere el sallayan Akşener'in, cami bahçesine girer girmez başına beyaz şal örttüğü görüldü. Meral Akşener'e ziyareti sırasında eşi, oğlu ve yeğeni eşlik etti. Akşener'in ziyareti yaklaşık yarım saat sürdü.

Akşener, koruma ekibinden bir polisin korona testinin pozitif çıkması üzerine 14 günlük karantinada bulunduğu için Ayasofya'daki açılışa katılamamıştı. 

"KILDIK NAMAZLARIMIZI ALLAH KABUL ETSİN"

Çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulunan Meral Akşener şu ifadeleri kullandı;

"İstanbul'u fetheden Fatih Sultan Mehmet Han'a, İstanbul'u Ayasofya'yı özgürleştiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına dua ettik. Allah'ım kabul eder inşallah. Sizlere de teşekkür ediyorum hayırlı bayramlar dilerim. Allah seneye de nasip etsin. Sağlıkla sıhhatle birlikte beraber görüşmek üzere.

Karantina sebebiyle Ayasofya'nın açılışına katılamamıştım. 15 Temmuz programına katılacaktım. Hepimizden bizden test istendi. O arada bir arkadaşımız da çıktı. 15 gün ben evden ayrılamadım. Bugüne nasipmiş. Biz sadece ailecek geldik. Yeğenim, oğlum, eşim burada. Kıldık namazlarımızı Allah kabul etsin."

Akşener: Bugüne nasipmiş ile ilgili etiketler Meral Akşener Ayasofya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.