'Akrep' ve 'Sol Yanım' dizisi için flaş karar!

Star TV'de ekrana gelen Akrep ve Sol Yanım dizilerinin yayın günleri değiştirildi. Perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Sol Yanım ve cuma günleri yayınlanan Akrep dizisi, yeni günlerinde ekrana gelecek.

Star TV ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi "Seni Çok Bekledim"in cuma günü yayınlanacağının açıklanmasının ardından, Sol Yanım ve Akrep dizilerinin de  yayın günlerinde değişikliğe gidildi.

'Akrep' ve 'Sol Yanım' dizisi için flaş karar!

Star TV'de  izleyicisiyle buluşan ve heyecanla izlenen Sol Yanım dizisi, 9. bölümünden itibaren çarşamba akşamları yayınlanacak. Bu doğrultuda Sol Yanım dizisinin 9. bölümü 27 Ocak tarihinde yayınlanacak.

'Akrep' ve 'Sol Yanım' dizisi için flaş karar! - Resim : 2

Başrolde ünlü oyuncu Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın yer aldığı Akrep 8. bölüm itibariyle Perşembe; Sol Yanım ise Çarşamba akşamları yayınlanacak.

AKREP DİZİSİ KONUSU

Perihan Emgen; kızı, torunları ve çok sevmese de kızı için katlandığı damadı ile yıllar içinde kelimenin tam anlamıyla tırnakları ile kazıyarak kurduğu rahat, konforlu ve iktidarlı bir hayat sürmektedir. Bir gece karakoldan gelen telefon ile hepsinin hayatı sonsuza dek değişecektir! Kızı Berna’nın cesedi bulunmuştur! Karakoldan gelen telefon ile Emgenlerin evine ve hayatına bomba gibi düşen Ferda, Perihan’ın kızı, damadının ise sevgilisidir! Henüz bir yaşında iken terkettiği kızı şimdi ailesini darmaduman eden kişi olarak karşısındadır!

SOL YANIM DİZİSİ KONUSU

Genç aşıklar Serra ve Selim'in hikayesi çevresinde gelişen sırlar ve entrikalarla dolu sürükleyici bir hikaye... "Tam olarak ağızlarında gümüş kaşık ile doğdular: Selim, Serra, Biricik ve Burak… Serra'nın hikayesi diğerlerine göre bambaşka ama tesadüfler onu da bu gençlerin arasında yeni bir başlangıca sürükleyecek!" Bu dört genci buluşturan Kuzey Üniversitesi, kampüs yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunuyor.

 

 

 

'Akrep' ve 'Sol Yanım' dizisi için flaş karar! ile ilgili etiketler akrep Sol yanım
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.