"Akrep soktuğu için saç ve göz rengim değişti"

Geçtiğimiz gün bir radyo programının konuğu olan ünlü şarkıcı İntizar, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Küçükken sarışın ve yeşil gözlü olduğunu söyleyen İntizar, akrep sokmasından sonra görüntüsünün değiştiğini söyledi.

Müzik çalışmalarına 5 yıl ara veren İntizar, "Beni beklettiler; menajerler, prodüktörler beni bekletti. Bazen saçmalıyorlar. Egolar vs. nedeniyle gecikti albüm" dedi.

Albümünün piyasaya çıkmadan korsana düştüğünü belirten şarkıcı, "Bu durumun Türkiye’de sadece birkaç sanatçının başına geldi. Albümü mecburen 14 Şubat’ta yayınladık" şeklinde konuştu.

"KÜÇÜKKEN SARIŞIN VE YEŞİL GÖZLÜYDÜM"

Yeni albümüyle birlikte imajında da yenilik yapan İntizar, küçüklüğünde aslında sarışın ve yeşil gözlü olduğunu ancak bir akrep sokması sonucu gözlerinin kahverengiye dönüştüğünü ve saçlarının da koyulaştığını açıkladı: Çocukken sarışın, yeşil gözlüydüm. Hatta platin sarıydı saçlarım. İlkokul 1. sınıfta akrep soktu. Aylarca tedavi gördüm ve göz rengim, ten rengim, saç rengim hepsi değişti. Hatta yaşamamın bir mucize olduğunu söylemişti doktorlar.

"Akrep soktuğu için saç ve göz rengim değişti" ile ilgili etiketler Saç intizar akrep sokması göz rengi değişmesi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.