Akrep Dizisinde Yeni Aşk Herkesi Meraklandırdı! Seyirci Beklemiyordu! Bu Aşkın Alevlenmesi Şok Etkisi Yapacak

Star TV'nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile takip edilen Akrep 21'inci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünde reytingler düştü. Star TV’nin 26. bölüm garantisi verdiği ifade eden Akrep dizisinde bir hafta daha olaylarla dolu ve heyecanlı dakikaları ile geride kaldı. Aras ile Ayşem arasında yeni bir aşk söylentileri dolanıyor.

Star TV'nin, 1441 Productions imzalı beğeni ile takip edilen Akrep 21'inci bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünde reytingler düştü. Star TV’nin 26. bölüm garantisi verdiği ifade eden Akrep dizisinde bir hafta daha olaylarla dolu ve heyecanlı dakikaları ile geride kaldı. Aras ile Ayşem arasında yeni bir aşk söylentileri dolanıyor.

Takipçiler bu soruya cevap bekliyor. Ahmet, Arasın otele gelip Duru ile kendisini gördüğünü duyunca hedefine ulaştı. Duru'ya kendisini sadece sohbet etmek için çağırdığını, zaten Ferda'ya aşık olduğunu ifade etti. Tam da bu sırada Ferda otele gelip odada bastı.  

Ferda'yı Şok Eden Teklif 

 

Perihan, Ferda'yı kahvaltıya davet eder. Kahvaltı yaparken Ferda'ya kanser olduğunu, artık kurtuluş umudunun olmadığını söyledi. Perihan'ın şirketi ve ailesi ona emanet etmesi Ferda'yı oldukça şaşırttı. Hiç beklemediği bir durumla karşı karşıya kaldı. Ancak Perihan'ın bir şartı vardı. Ahmet'i aileden uzak tutacak ve ondan kurtulacaktı. Düşünmek için zaman isteyen Ferda tam da teklifi kabul etmeye karar vermişken, Perihan'ın Ahmet'in ölmesini istediğini öğrendi. 

Akrep Dizisinde Yeni Aşk Herkesi Meraklandırdı! Seyirci Beklemiyordu! Bu Aşkın Alevlenmesi Şok Etkisi Yapacak

Hünkar ise çok sevdiği dostunu tedaviye razı edemedi. Kadim dostunun göz göre göre ölmeyi beklemesini dayanamadı ve evden ayrılmaya karar verdi. Ev halkıyla vedalaşırken duygusal anlar yaşayan Hünkar, Perihan'ı Hacer' e emanet etti. Hacer de Perihan'ın hastalığını Hünkar'dan öğrenmiş oldu. 

Aras İle Ayşem Arasında Yaşananlar Merak Uyandırdı 

 

Aras ve Ayşem arasında bir aşk mı doğuyor? Aras, Duru ve Ahmet'in bakışları altında ellerinde çiçeklerle şirkete geldi. Duru çiçekleri kendisi için geldiğini zannetti. Fakat Aras çiçekleri Ayşem'e uzatarak hediye etti. Duru bu olaya içi acırken, Ahmet Aras' a karşı iyice öfkelendi. Aras ve Ayşem baş başa kaldıklarında ise Ahmet ikisinin olduğu odayı güvenlik kamerası ile izledi.

Akrep Dizisinde Yeni Aşk Herkesi Meraklandırdı! Seyirci Beklemiyordu! Bu Aşkın Alevlenmesi Şok Etkisi Yapacak - Resim : 2

Aras ise Ayşem'in ne hissettiğinden emin olmaya çalışırken, Ayşem'in içinde kelebekler uçuşuyordu ateş bacayı sarmıştı. Bunu her haliyle belli eden Ayşem heyecanlıydı. Tam da bu esnada Aras Ayşem'i öptü. Duru kapının kenarından Aras ile Ayşem'i izlerken hırsından köpürdü. Akrep dizisi heyecan dolu yeni bölümüyle Perşembe akşamı Star TV'de izleyicileri ile buluşuyor. 

Akrep Dizisinde Yeni Aşk Herkesi Meraklandırdı! Seyirci Beklemiyordu! Bu Aşkın Alevlenmesi Şok Etkisi Yapacak ile ilgili etiketler akrep
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.