'Akrep' dizisi yakında izleyiciyle buluşacak!

Star TV'nin yeni dizisi 'Akrep’in ilk fragmanı yayınlandı. Başrollerinde; Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in yer aldığı dizinin afişinde, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadın yer alıyor.

Yapımını, 1441 Production adına İrfan Şahin’in yaptığı dizinin yönetmenliğini Gökçen Usta üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Erkan Birgören kaleme alıyor.

'Akrep' dizisi yakında izleyiciyle buluşacak!

Dizinin afişinde, kıyasıya bir savaşa girecek iki karakteri canlandıran Demet Akbağ ve Evrim Alasya yer aldı.

'Akrep' dizisi yakında izleyiciyle buluşacak! - Resim : 2

Düşmanını zehirlediği gibi, kendini de sokmayı bilen ‘Akrep’, geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesini konu alıyor.

'Akrep' dizisi yakında izleyiciyle buluşacak! - Resim : 3

Doğuş Yayın Grubu bünyesinde yer alan Star TV’nin yeni dizisinde başrollerini Akrep Demet Akbağ, Evrim Alasya, Bekir Aksoy ve Yusuf Çim’in paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Aslı Melisa Uzun, Beril Pozam, Taha Baran Özbek, Esila Umut, Müge Su Şahin, Ahsen Türkyılmaz ve Demet Gül yer alıyor.

'Akrep' dizisi yakında izleyiciyle buluşacak! ile ilgili etiketler Demet Akbağ akrep akrep dizisi evrim alasya bekir aksoy

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.