Akrep dizisi Selma kimdir? Bestemsu Özdemir kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

Akrep dizisi Selma karakteri kimdir sorusu, bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Akrep dizisi takipçileri tarafından merak ediliyor. Bestemsu Özdemir kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı sorularının yanıtı haberimizde.

STAR TV'nin iddialı dizisi Akrep bu akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. 4. bölüm itibariyle kadroya dahil olan Bestemsu Özdemir, Selma karakterini canlandıracak. Peki, Bestemsu Özdemir kimdir, kaç yaşında?

BESTEMSU ÖZDEMİR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Bestemsu Özdemir, 20 Nisan 1992 tarihinde İstanbul’da doğdu. Üniversite ğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü'nde tamamladı. Daha sonra oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu; ilk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Sakarya Fırat dizisi ile yaşadı.

Bestemsu Özdemir Akrep'te

Daha sonra İstanbul Hatırası adlı dizide rol aldı. Kara Para Aşk dizisinde Nilüfer karakterini canlandırdı. 2015 yılında Analar ve Anneler adlı dizide oynadı. Tabula Rosa'da ilk film deneyimini gerçekleştirdi. Biz Size Döneriz filminde de rol alan Bestemsu Özdemir bu sene Kırlangıç Fırtınası adlı dizide de oynadı. Geçtiğimiz aylarda vizyona giren Dünyanın En Güzel Kokusu 2 filminde de rol alan Bestemsu Özdemir son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Güvercin dizisinde göründü.

Bestemsu Özdemir kimdir, kaç yaşında, nereli? - Akrep dizisi yeni oyuncusu Bestemsu Özdemir biyografisi

BESTEMSU ÖZDEMİR'İN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

2019 – Güvercin (İpek) (TV Dizisi)
2018 – Ege’nin Hamsisi (TV Dizisi)
2018 – Baba Nerdesin Kayboldum (Fulya)(Sinema Filmi)
2017 – Meryem (Beliz) (TV Dizisi)
2017 – Kırlangıç Fırtınası (TV Dizisi)
2017 – Dünyanın En Güzel Kokusu 2 (Sinema Filmi)
2016 – İçerde (TV Dizisi)
2016 – Biz Size Döneriz (Defne) (Sinema Filmi)
2015 – Tabula Rosa (Rosa)(Sinema Filmi)
2015 – Analar ve Anneler (Sevgi) (TV Dizisi)
2014 – Kara Para Aşk (Nilüfer Denzer) (TV Dizisi)
2012 – İstanbul Hatırası (Sultan) (TV Dizisi)
2012 – Araf Zamanı (TV Dizisi)
2012 – Sakarya Fırat (Melike Derbent) (TV Dizisi)

Akrep dizisi Selma kimdir? Bestemsu Özdemir kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? ile ilgili etiketler Star TV bestemsu özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.