Akrep dizisi final mi oluyor? Akrep final mi yaptı?

Akrep dizisi final mi oluyor? Akrep final mi yaptı? Akrep dizisi bitti mi merak ediliyor. STAR TV'de ekrana gelen ve Demet Akbağ ile Evrim Alasya'nın rol aldığı Akrep final kararı mı aldı? İşte detaylar...

Akrep dizisi final mi yapıyor sorusu, diziyi takip edenlerin gündeminde. STAR TV'de yayınlanan dizi, güçlü oyuncu kadrosuna rağmen aynı gün yayınlanan diğer diziler karşısında tutunamadı.

AKREP DİZİSİ FİNAL Mİ YAPTI?

Güçlü kadrosu ile sezona iddialı giren diziler arasında yer alan Akrep, yanlış gün seçimi nedeniyle reytinglerde istediğini alamadı. Cuma akşamları ekranlara gelen dizi, Arka Sokaklar, Kırmızı Oda ve Ramo gibi iddialı rakiplerine karşı varlık gösteremeyince dizi için final kararı alındı.

Akrep dizisi final mi oluyor? Akrep final mi yaptı?

Akrep dizisi 22 Ocak reyting sonuçlarında TOTAL’de ilk 10’a giremezken, AB’de ise 7. Sırada yer aldı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde reytinglerinin yükseleceği düşünülüyordu, ancak beklenen olmadı. Yapımcılar ve Star TV yönetimi de bu kötü gidişat sonrasında final kararı aldı.

Akrep dizisi final mi oluyor? Akrep final mi yaptı? ile ilgili etiketler Star TV akrep final mi yaptı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.