Akrep 7. bölüm fragmanı izle!

Akrep 7. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşamdan itibaren yoğun bir araştırmaya girdi. 15 Ocak Cuma akşamı yeni bölümü STAR TV'de yayınlanan Akrep 4. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Akrep yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Akrep 7. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. Başrollerinde Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın yer aldığı Akrep 7. bölüm fragmanı, dizinin son bölümünün bu akşam STAR TV'de yayınlanmasının ardından araştırılmaya başlandı. Peki, Akrep 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AKREP 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLE LİNKİ

AKREP SON BÖLÜM ÖZETİ

Perihan’ın, kızı Merve’yi kullanarak yaptığı hamle karşısında deliye dönen Ferda, karşı hamle yapmaya karar verir. Ferda, Fikret’i zorlayarak Perihan’ı çıldırtmak ister. Fikret’e tek çözümün evlilik olduğunu söyleyen Ferda, bu konuda tüm kozlarını oynayacaktır. Ancak, gün geçtikçe şüpheleri ile Ferda’ya olan tutkusu arasında git gelleri artan Fikret, bu çözüme onay vermez.

Akrep 6. bölüm izle StarTV HD canlı yayın kesintisiz full

Annesinin Fikret’le ilişkisini öğrenen Merve, Perihan’ın daveti ile ne kadar içten içe istemese de Emgen Malikanesi’nde kalmaya başlar. Annesi ve varlığını yeni öğrendiği eniştesi arasındaki ilişkiyi bilmesine rağmen bu konuda tek kelime etmeyen Aras’a da tavır alır.

Merve, hem annesi hem sevdiği tarafından hayal kırıklığına uğramanın kızgınlığı ile Perihan’a kırgınlığını bir süre rafa kaldıracaktır.

 

Akrep 7. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Star TV akrep 7. bölüm fragmanı akrep son bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.