Akrep 5. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak?

Akrep 5. bölüm fragmanı izle! Akrep 2. bölüm fragmanı merak ediliyor. 1 Ocak 2021 Cuma akşamı son bölümü STAR TV'de ekrana gelen Akrep 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Akrep 5. bölüm fragmanı izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Demet Akbağ'ın rol aldığı son bölümü itibariyle de Bestemsu Özdemir'in kadrosuna katıldığı Akrep 5. yeni bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün sona ermesiyle araştırılıyor. Peki, Akrep 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AKREP 5. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AKREP SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ferda, Fikret’in sorgulamaları karşısında atağa geçer ve Fikret’i suçlamaya başlar. Ferda’nın manipülasyonu karşısında Fikret geri adım atıp özür diler. Hastanede olayların kontrolünü kaybetmenin gerginliğini yaşayan Perihan, bir de Hacer’den Ferda’nın evine geldiğini öğrenince, harekete geçer!

 Akrep 5.Bölüm Fragmanı İzle Star Tv 8 Ocak Tanıtımı - Finans Ajans

Kendi evine gizlice giren Perihan; Fikret’e, Ferda’nın gerçek yüzünü göstermek için adeta bir ajan gibi çalışır! Evdeki bebek kamerasını gizli kamera olarak kullanacağı bir oyun kurar! Amacına da ulaşır!

Fikret, yeniden Berna’nın öldürüldüğünden şüphelenmeye başlar. Berna’nın öldüğü gün Aras ve Ferda’nın hangi hastanede olduğunu araştırır. Ferda, Fikret’i geri kazanmak için yeni bir hamle yapar ve onu Sapanca’daki eve getirir.

Perihan, Fikret’in Ferda’nın yörüngesinden çıkamayacağını anlayınca, Ferda’yı kendi silahıyla vurmaya karar verir ve Merve’yi alarak Sapanca’ya gider! Merve kapıyı açınca gördüğü manzara karşısında büyük şaşkınlık yaşar.

 

Akrep 5. bölüm fragmanı izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler Star TV akrep 5. bölüm fragmanı akrep yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.