Akrep 4. son bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak?

Akrep 4. bölüm izle linki STAR TV canlı yayınında olacak. 1 Ocak 2021 Cuma akşamı STAR TV'de yayınlanan sevilen dizi Akrep 4. bölüm tek parça PUHU TV ekranlarında da izlenebilecek. Peki, yeni bölümde neler olacak?

Akrep dizisi bu akşam 4. bölümüyle STAR TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerind Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın olduğu Akrep dizisi 4. bölüm tek parça star canlı yayın ve youtube üzerinden yayınlanacak. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük ilgi çekmişti. Peki, yeni bölümde neler olacak?

 AKREP SON BÖLÜM ÖZETİ!

Star’ın sevilen dizisi ‘Akrep’in oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Son zamanlarda dikkat çeken projelerde yer alan ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, dizinin oyuncu kadrosuna 4. bölümden itibaren dahil olacak. Bestemsu Özdemir, Fikret’in bir dönem ilişki yaşadığı çekici ve güzel bir kadın olan ‘Selma’ karakterini canlandıracak.

Başrollerini; Demet Akbağ ve Evrim Alasya’nın paylaştığı ‘Akrep’in oyuncu kadrosuna 4. Bölümden itibaren dahil olacak olan Bestemsu Özdemir, oyunculuğuyla adından söz ettirecek. Fikret’in bir dönem ilişki yaşadığı çekici ve güzel bir kadın olan ‘Selma’ karakterini canlandıracak olan güzel oyuncu, herkesi ekran başına kilitleyecek.

1 Ocak Bugün Akrep dizisi var mı? Bugün Akrep yeni bölüm yok mu? Bu akşam Akrep 4. bölüm var mı?

Bestemsu Özdemir, 20 Nisan 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü'nde tamamlamıştır. Daha sonra birçok önemli projede yer alan gÜüzel oyuncu, en son Star’ın sevilen dizisi ‘Güvercin’de ‘İpek’ karakterini canlandırmıştı.

AKREP 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

AKREP YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bu akşam Akrep dizisi var mı sorusunun cevabı, evet var. Akrep dizisi bu akşam saat 20:00'da 4. bölümüyle Star TV ekranlarında olacak. Düşmanını zehirlediği gibi, kendini de sokmayı bilen 'Akrep', geçmişin aynasından bugünün savaşını yaşayan iki kadının hikayesini konu alıyor. İhanetin, lanetin, aşkın ve anneliğin savaşı ile dolu bir "Akrep" dövüşü, seyirciyi farklı bir hikayenin içine sokacak.

 

Akrep 4. son bölüm izle! Yeni bölümde neler olacak? ile ilgili etiketler Star TV akrep 4. bölüm tek parça akrep star tv canlı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.