Akrep 4. bölüm full izle! Akrep 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Akrep 4. bölüm full izlenmek için hazır. 1 Ocak 2021 tarihinde STAR TV'de yayınlanan Akrep 4. bölüm izle bağlantısı tek parça full Blu Tv ekranlarında da izlenebilecek. Peki, Akrep 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Akrep dizisi STAR TV ekranlarında 1 Ocak Cuma akşamı 4. bölümüyle ekrana geldi. Diziye yeni katılan Bestemsu Özdemir'i merak eden vatandaşlar araştırmalara başladı. Akrep 4. bölüm tek parça STAR canlı yayın ve youtube üzerinden yayınlanacak. Peki, Akrep 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AKREP 5. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

STAR TV'nin fenomen dizisi Akrep'in 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Akrep’in dördüncü bölümüne son 2 saat.⁰Bölüm etiketimiz: #Akrep @startv @1441productions pic.twitter.com/UXqR6Ra3Ve

— Akrep Dizi (@akrepdizi1) January 1, 2021

1 Ocak Bugün Akrep dizisi var mı? Bugün Akrep yeni bölüm yok mu? Bu akşam Akrep 4. bölüm var mı?

AKREP SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başka Şahmeran adıyla planlanan, ardından adı Akrep olarak değiştirilen Akrep dizisi, ilk olarak 11 Aralık tarihinde yayınlandı. Bu hafta 4. bölümüyle ekranların karşısında olacak Akrep dizisinde Demet Akbağ, Evrim Alasya, Yusuf Çim, Bekir Aksoy, Müge Su Şahin ve Taha Baran Özbek gibi oyuncular yer alıyor.


AKREP 4. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Akrep 4. bölüm full izle! Akrep 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı? ile ilgili etiketler Star TV akrep son bölüm akrep 4. bölüm tek parça

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.