Akrep 17. son bölüm izle

Akrep 17. bölüm ile Star TV’de. Başrollerinde Demet Akbağ ile Evrim Alasya’nın oynadığı Akrep 17. bölüm full izle linki tek parça halinde Puhu TV platformunda. Peki, Akrep 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Akrep 17. Bölüm ile 8 Nisan Perşembe akşamında Star TV ekranlarında izleyenleriyle buluştu. Başrollerinde Demet Akbağ ile Evrim Alasya’nın yer aldığı Akrep dizisinin son bölümünde sadece Aras’ın sayesinde Merve, Ahmet’in elinden kurtulmasına rağmen bu sefer de Ferda’yı görmeye giderken Ayşem’in saldırısına uğrar.

Ferman sol eliyle cerrahlığa dönmeye kararlıdır ama Vuslat onun yerine çoktan birini bulmuştur. Yeni cerrah Muhsin, Ali gibi bir teşhis dehasıdır ve hastane gündemine bomba gibi düşer.

Akrep 17. son bölüm izle

Kendini tehdit altında hisseden Ali vakayı ondan önce çözmeye karar verir. İki dahi doktor şahit olan herkesi şaşkına çeviren, kıyasıya bir mücadeleye girerler. Sonunda kazanan kim olacaktır? Ali mi? Yoksa Muhsin mi?

Akrep 17. son bölümünü izlemek için tıklayınız

Akrep 17. son bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.