Akrep 11. bölüm fragmanı izle!

Akrep 11. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 11 Şubat 2021 Perşembe akşamı STAR TV'de yayınlanan Akrep 11. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Akrep yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Akrep en son bölümü ile bu akşam STAR TV'de yayınlandı. Demet Akbağ ve Evrim Alasya'nın rol aldığı ve her Perşembe ekrana gelen Akrep 11. bölüm fragmanı, yeni bölümün ardından izleyenlerin merak konusu oldu. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük ilgi çekmişti. Peki Akrep 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AKREP 11. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Ferda’nın cinayetin ardından gizlice çektiği ve Aras’ın Berna’yı suya attığı görüntüleri içeren harici disk Perihan’ın adeta kara kutusu olan, Hacer’in eline geçer. Hacer’in görüntüleri izlediğini fark eden Ferda onu tehdit etmeye çalışsa da Hacer’in farklı planları vardır. Ne Ferda’ya pabuç bırakacak ne de Perihan’ı üzmesine izin verecektir! Köşeye sıkışan Ferda, sonraki adımını planlarken; Fikret’in de cinayetle ilgili bir görgü tanıdığına ulaştığını öğrenerek iki ateş arasında kaldığını fark eder.

AKREP 10. BÖLÜM İZLE LİNKİ

Duru’nun, babası ve teyzesi arasındaki ilişkiyi öğrenmesi Ferda’nın tüm cephelerde köşeye sıkışmasına ve paniklemesine sebep olur. Gerçeği öğrenen Duru, Merve’ye hesap sorarak bu ilişkiden haberi olup olmadığını sorgular. Kızını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalan Ferda, gözünü karartarak elindeki tüm kozları masaya sürer.

Akrep 11. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Star TV akrep 11. bölüm fragmanı akrep yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.