Akraba belediyeciliğinin böylesi: İBB’de bir kişiye kaç müdürlük düşüyor?

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan görevlendirme şeması dikkat çekti. Aynı kişiye 3 müdürlük görevlendirilmesi veren İBB, yandaş belediyeciliği artık saklamadan sergiliyor.

CHP'li belediyelerde yaşanan skandalların ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yapılan görevlendirme şeması dikkat çekti.

AYNI KİŞİYE 3 MÜDÜRLÜK

Aynı kişiye 3 görevlendirme yapılması gözlerden kaçmadı. Aynı anda Kalite ve Yönetim Sistemleri Şube Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü'nde görevlendirilen Sinan Gündüz isimli kişinin birden fazla müdürlükte görev alması "İBB’de bir kişiye kaç müdürlük düşüyor?" sorusunu akıllara getirdi.

İşte İBB'nin resmi sitesinde yer alan o görevlendirme şeması şöyle:

Akraba belediyeciliğinin böylesi: İBB’de bir kişiye kaç müdürlük düşüyor?

Akraba belediyeciliğinin böylesi: İBB’de bir kişiye kaç müdürlük düşüyor? - Resim : 2

Akraba belediyeciliğinin böylesi: İBB’de bir kişiye kaç müdürlük düşüyor? - Resim : 3

 

Akraba belediyeciliğinin böylesi: İBB’de bir kişiye kaç müdürlük düşüyor? ile ilgili etiketler İBB CHP Belediye müdürlük
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.