AKOM'dan İstanbul için uyarı: Bütün gece sürecek!

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un bütün bölgelerinde gök gürültülü sağanak yağış gece boyunca devam edecek...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbulluları uyardı. Yapılan açıklamada İstanbul'un bütün bölgelerinde gök gürültülüm sağanak yağışın etkili olacağı belirtildi.

Açıklamada, "AKOM’un mevcut meteorolojik uydu ve radar verileri doğrultusunda yaptığı değerlendirmelere göre; bu gece yarısı itibarı ile 00.00'dan sonra ısınan havanın yükselmesi nedeniyle il genelinde yer yer kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış geçişleri yaşanması bekleniyor. Yağışların, yarın sabah saat 10.00'a kadar etkili olacağı tahmin ediliyor. AKOM, İstanbulluları etkili yağışlara karşı dikkatli olmaya, gerekli tedbirleri almaya çağırdı. İstanbul’da hava sıcaklıkları hafta boyunca 28 ile 30 derece aralığında seyredecek" 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan verilere göre İstanbul'da saat saat hava durumu şöyle:

AKOM'dan İstanbul için uyarı: Bütün gece sürecek!

AKOM'dan İstanbul için uyarı: Bütün gece sürecek! ile ilgili etiketler AKOM hava durumu Yağış sağanak
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.