AKOM saat vererek uyardı: İstanbul'da kuvvetli fırtına ve yağış bekleniyor

İstabul'da bu akşamdan itibaren kuvvetli fırtına ve yağış bekleniyor. AKOM'dan yapılan açıklamada saat 17.00'dan itibaren kent genelinde yaşanması beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle vatandaşların tedbirli olmaları gerektiğinin altı çizildi.

İstanbul'da bu akşamdan itibaren fırtına ve yağış bekleniyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kent genelinde görülmesi beklenen olumsuz havaya karşı vatandaşları uyardı.

AKOM'un mevcut meteorolojik uydu ve radar verileri doğrultusunda yaptığı değerlendirmelere göre, bu akşam saat 17.00'den itibaren il genelinde yer yer kuvvetli rüzgar ve yağış geçişleri yaşanması bekleniyor.

Yarın sabaha kadar etkili olacağı tahmin edilen yağışlar konusunda vatandaşların dikkatli olması ve tedbirlerin alınması istendi.

Öte yandan İstanbul'da hava sıcaklıklarının hafta boyunca 26 ile 30 derece aralığında olması öngörülüyor.

AKOM saat vererek uyardı: İstanbul'da kuvvetli fırtına ve yağış bekleniyor ile ilgili etiketler AKOM İstanbul Yağış Fırtına
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.