Akmerkez'den açıklama!

Basında yer alan ‘CHP’de rüşvet isyanı’ adlı habere Akmerkez'den açıklama geldi.

İşte Akmerkez'in açıklaması;

Bugün basında yer alan ‘CHP’de rüşvet isyanı’ başlıklı haber içeriğindeki ‘Akmerkez’e yapılan kaçak spor salonu’ iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır.

Söz konusu fiili durum, haberde belirtildiği tarihte değil, 25 yıl önce düzenlenen yapılandırma sonucu oluşmuştur. Bu durum sonucu oluşan alanlar birçok emsalde görülebilmektedir. Mülkiyeti tek bir malike ait olan tapulu kiralanabilir bağımsız bölümler, statik yapıyı bozmadan birçok emsalde görülebileceği üzere birleştirilmiştir. Bu birleşme iddia edildiği gibi 2017 Aralık sonrası değil, yukarıda da belirttiğimiz gibi, yaklaşık 25 yıl önce olmuştur. Bu konuya ilişkin yeni kiralamalarda sıkıntı yaşanmaması için tapusu olan kiralanabilir kaçak olmayan alan için Yapı Kayıt Belgesi alınmıştır. İddia edildiği gibi ne bir bağış ne de farklı bir ödeme talebi gelmiştir, ne de yapılmıştır.

Saygılarımla

Murat Kayman

Akmerkez GYO Genel Müdürü

Akmerkez'den açıklama! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.