Aklazarar şovu hastanede bitti

ABD'li YouTuber Saa Fomba, Teksas eyaletinde yer alan Pennybacker Köprüsü'nden nehre atladı. Akıl almaz şovu Fomba'ya pahalıya patladı. Sosyal medya kullanıcıları Fomba'nın kafatasını kırdığı bu atlayışı 'aptalca' olarak nitelendirdi.

ABD'li YouTuber Saa Fomba, akıllara zarar bir şova imza attı. YouTube hesabı için kayda aldığı videoda, Teksas eyaletinde yer alan Pennybacker Köprüsü'nden onlarca metre aşağıdan akan nehre atladı. 

Fomba izleyicilerine seslendiği 17 dakikalık videoda, "Umarım bu video sizi hayallerinizin peşinden koşmanız için motive eder. Normal bir yaşam sürmede hiçbir eğlence görmüyorum" ifadelerini kullandı.

İzleyicilerine 'hayallerinin peşinden koşma' çağrısında da bulunan Fomba, Pennybacker Köprüsü'nden metrelerce yükseklikten baş aşağı nehre atladı. Atlayıştan sonra bir süre suda sessiz kalan Fomba daha sonra yardım istedi.

KAFATASINI KIRDIĞI ORTAYA ÇIKTI 

Fomba nehirde bulunan teknedekilerin yardımıyla sudan çıkarıldı. Olay yerine gelen acil sağlık ekipleri Fomba'yı hastaneye kaldırıldı. Atlayışı sırasında Fomba'nın kafatasını kırdığı belirlendi.

Sosyal medya kullanıcıları Fomba'nın bu atlayışını 'aptalca' olarak nitelendirdi.

Aklazarar şovu hastanede bitti ile ilgili etiketler YouTuber Saa Fomba

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.