Akkuşlu Cüneyt Müge Anlı'yı çıldırttı! Pişkinliğin bu kadarına pes! "Sanki ana muhalefet liderisin!"

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı bir kez daha gündem oldu. 25 yıllık evliliğini noktaladıktan sonra sosyal medyadan tanıştığı Akkuşlu Cüneyt Demiral'a paralarını kaptıran Safiye Çallı gözyaşlarına boğuldu. Programa telefonla bağlanan Cüneyt Demiral ise Müge Anlı'ya söyledikleriyle sinir krizi geçirtti.

47 yaşındaki Safiye Çallı, kendisinden 15 yaş küçük sevgilisi Akkuşlu Cüneyt Demiral ile sosyal medyadan tanıştı. Türkücü tarafından dolandırıldığı iddiasıyla Müge Anlı'ya başvuran Çallı 25 yıllık evliliğini bitirdikten sonra tekrar evlenmek istedi. Ankara ve Ordu'daki evlerini satarak Cüneyt'e araba alan Safiye Çallı programın son bölümünde gözyaşlarına boğuldu.

AKKUŞLU CÜNEYT MÜGE ANLI'YI ÇILDIRTTI!

Tüm birikimini evlenmek istediği Cüneyt Demiral'a kaptıran Safiye Çallı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Evlerini satarak Demiral'a araba aldığını söyleyen Çallı, görüşmeden önce de borç yapıp Cüneyt'e para gönderdiğini söyledi.

Müge Anlı Safiye Çallı olayı nedir? Akkuşlu Cüneyt (Cüneyt Demiral) kimdir?

Ancak Akkuşlu Cüneyt Demiral'ın pişkinliği bununla da bitmedi. Programa telefonla bağlanan Demiral, Müge Anlı'ya söyledikleri ile de çıldırttı. Anlı'ya,"Şu anda bana karalama kampanyası düzenleniyor" diyerek kendini aklamaya çalışan Cüneyt Demiral herkesi şaşaırttı. Bunun üzerinde Müge Anlı, "Ya kim sana karalama kampanyası düzenleyecek. sanki ana muhalefet liderisin!" diyerek tepki gösterdi.

Kadınları dolandırırak geçimini sağlayan Akkuşlu Cüneyt Demiral'a yine aynı telefon bağlantısında, "100 bin lirayı nereye harcadın" diye soruldu. Verdiği "Benim araba çok yakıyor Müge Hanım" cevabıyla ekran başıındakileri sinir krizine soktu.

 

Akkuşlu Cüneyt Müge Anlı'yı çıldırttı! Pişkinliğin bu kadarına pes! "Sanki ana muhalefet liderisin!" ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert safiye çallı akkuşlu cüneyt demiral safiye çallı olayı nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.