Akkız ihanet ile intikam arasında! Destan 2. bölümde Alpagu Han ölüyor mu?

Destan 2. bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. Bozdağ Film imzalı proje geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümüyle fırtınalar estirmişti. 30 Kasım akşamı ise Akkız, Gök Krallığı'nın Kağanı Alpagu Han'dan intikamını alıyor. Ancak bu kez kendi hanı Çolpan'ın ihanetine uğruyor. İşte Destan 2. bölüm detayları...

Bu akşam Destan dizisinde neler izleyeceksiniz? Milyonlarca lira bütçeli dizi aylardır bekleniyordu. Türkiye ve dünyada da gösterime giren Destan dizisi tam da kendisinden beklendiği gibi ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Peki Destan 2. bölümünde neler olacak?

Reytinglerde en büyük rakibi Masumlar Apartmanı'nı geride bırakarak çok hızlı bir giriş yapan Destan, diğer tarihi dönem dizileri içerisinde de kendine apayrı bir yer edindi. ATV'de 30 Kasım akşamı ekrana gelecek Destan'ın yeni bölümünde neler olacak?

Geçtiğimiz haftaki ilk bölümde Akkız'ın kendisinden intikam aldığı Aalpagu Han'ın yaralanması diziden erken vedasını gündeme getirdi. Peki Alpagu Han ölüyor mu? Bu sorunun yanıtını bu akşam yeni bölümde göreceğiz.

DESTAN 2. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Akkız, Gök Kağanı Alpagu Han’dan öcünü alır ama kendi hanı Çolpan Hatun’un ihanetine uğrar. Bu ihanet, Akkız’ın Gök Saray’a esir düşmesine yol açar. Akkız’ın Gök Kağanı’na attığı ok, Batuga’nın sendelemesi yüzünden Alpagu Han’ın tam yüreğine gelmemiştir ama Ulu Ece, Batuga’ya kız istemek için yolda oldukları sırada saldırıya uğradıkları için Batuga’yı suçlamaktadır.

Destan 2. Bölüm 2. Fragmanı | Akkız zor durumda! - Dailymotion Video

Ölüm döşeğindeki Alpagu Han henüz ölmeden, Gök Saray’da taht kavgası başlar. Batı Gök Kağanlığı’nın yabgusu olan Alpagu Han’ın kardeşi Balamir, ordusunu toplayıp Gök Orda’nın surlarına dayanır. Alpagu Han ölümle pençeleşirken, Akkız da Gök Saray’a getirilir.

Akkız ihanet ile intikam arasında! Destan 2. bölümde Alpagu Han ölüyor mu? ile ilgili etiketler ATV Ebru Şahin destan 2. bölüm izle destan ikinci bölüm destan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.