Akit Tv sunucusundan tepki çeken ifadeler!

Akit TV'de sabahları yayınlanan "Gün Başlıyor" programında Ahmet Keser, Afrin'de siviller öldürülüyor yalanları ile ilgili konuşurken, ""Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler dimi yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var" ifadeleri ile tam anlamıyla kaş yaparken göz çıkardı. Bu sözler ise sosyal medyada büyük tepkilere sebep oldu. Bu video ise vatandaşlarımız tarafından merakla araştırılıyor.

Programın sunucusu Keser, terör örgütü yandaşlarının 'Afrin'de sivil ölüm' kara propagandasına tepki gösterirken şoke eden sözlere imza attı. Ahmet Keser, "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler dimi yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var" ifadelerini kullandı. Keser'in bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Bu video ise vatandaşlarımız tarafından aranıyor...

ahmet_kesr

"SİVİL ÖLDÜRECEK OLSAK CİHANGİR'DEN BAŞLARIZ"

Akit TV’de sabah yayınlanan “Gün Başlıyor” programının sunucusu Ahmet Keser, PKK/PYD'li sosyal medya teröristlerinin Afrin'de siviller öldürülüyor yalanlarıyla ilgili konuşuyordu. Ancak Keser, TSK'nın sivil öldürmediğini savunurken kullandığı "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler dimi yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var" ifadeleri ile tam anlamıyla kaş yaparken göz çıkardı. Keser'in bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti...

Programın sunucusu Keser, terör örgütü yandaşlarının 'Afrin'de sivil ölüm' kara propagandasına tepki gösterirken şoke eden sözlere imza attı.

Ahmet Keser, "Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız, Nişantaşı, Etiler dimi yani bir sürü hain var. Türkiye Büyük Millet Meclisi var" ifadelerini kullandı.

Keser'in bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti.

BÜYÜK TEPKİ GELDİ

Akit TV'de ekrana gelen “Gün Başlıyor” programında,sunucu Ahmet Keser kan donduran sözlere imza attı. Ahmet Keser’in bu skandal sözlerine sosyal medyadan büyük tepki geldi!

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de sivilleri öldürdüğü iddialarına sinirlenen Ahmet Keser, canlı yayında şoke eden cümleler telaffuz etti: “Sivil öldürecek olsak Cihangir'den başlarız… Nişantaşı, Etiler… Bir sürü hain var… Türkiye Büyük Millet Meclisi var… ” ifadeleri kullandı.

nevsin_mengu_tepki

TEPKİ GÖSTEREN NEVŞİN MENGÜ KİMDİR?

Nevşin Mengü’nün babası politikacı Şahin Mengü’dür. Sunucu ve gazeteci Nevşin Mengü 1982 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Nevşin Mengü baba tarafından aslen Kastamonu İnebolu’ludur. İlköğretimini Ankarada, Ortaöğretimini Ted Ankara Koleji’nde, Lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü’nde ve Yüksek Lisan eğitimini ise Galatasaray Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

2005 senesinde Kanaltürk Televizyon kanalında tv hayatına adım atan Nevşin Mengü yine bu kanalda ilk olarak Kadınlar Kulübü programının sunuculuğunu gerçekleştirmiştir.

Bir yıl sonra Habertürk'de muhabirliğe başlayan Mengü, One Ajans tarafından gelen Tahran muhabirliği teklifi üzerine bu kanaldaki görevini bırakır, 1,5 yıl Ajansın Tahran temsilciliği yapar. Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'na prodüksiyon ve iletişim hizmetleri sağlayan One Ajans'ta bir süre görev alan sunucu, altı ay Hürriyet Gazetesi'nde de çalışmıştır.

AKİT TV PROGRAMLARI

Ahmet Maranki İle Kozmik Yaşam
Büyük Ustalar
Cuma Selamı
Çapraz Sorgu
Çizgi Film
Doğal Dünya Düzeni
Filistinli Zehra'nın Gözleri
Futbol Akademi
Futbol Gündemi
Gece Bülteni
Gün Başlıyor
Gündem Manşeti
Haber Bülteni
Hafta Ortası
Hatm - i Şerif
Hey Gidi Yıllar
İrfan Mektebi
İş ve Ekonomi
Mikrofon Sende
Milli Diriliş
Mistik Dünya
Mutfakta Hayat
Orta Saha
Pazar Manşeti
Perde Arkası
Rabbiyatçı
Rotamız Anadolu
Sağlık Vakti
Saklanan Tarih
Sümen Altı
Şehrin Gündemi
Teknovia
Ters Kutuplar
Tıbb - i Nebevi
Vizyon
Yeryüzü Notları
5.Mevsim

Akit Tv sunucusundan tepki çeken ifadeler! ile ilgili etiketler Akit TV sivil öldürme ahmet keser
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.