Akit TV muhabirinin Kılıçdaroğlu idam açıklaması izle!

Akit TV muhabiri Mehmet Özmen'in yaptığı açıklama gündemde konuşuluyor. Özmen,"Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'nun ismini verdi. Özmen aynı zamanda o isimlerin arasında Abdullah Öcalan ve Fethullah Gülen'i saydı. İşte Akit TV muhabirinin o açıklamasını izle! Detaylar haberimizde...

Akit TV muhabiri Ulucanlar Cezaevi'nden gerçekleştirdiği yayında darağacının yanında "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" diyerek Kemal Kılıçdaroğlu'nun adını söyledi. O video ise gündeme oturdu. İşte Akit TV muhabirinin o açıklamasını izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Müzeye dönüştürülen Ulucanlar Cezaevi'nden yayın yapan Akit TV, cezaevindeki darağacını gösterip, toplumun CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun idamını istediğini öne sürerek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun hedef gösterdi.

Akit TV muhabirinin Kılıçdaroğlu idam açıklaması izle!

Ulucanlar Cezaevi'nden gerçekleştirdiği yayında cezaevinin bahçesinde bulunan darağacını işaret eden Akit TV muhabiri Mehmet Özmen, "Türk kamuoyunun idam edilmesini istediği kişiler var" diyerek, Abdullah Öcalan ve Fethullah Gülen'in yanında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ismini verdi.

Kamuoyunun Abdullah Öcalan ve Fethullah Gülen'in idamını beklediğini belirten Özmen, sözlerine şöyle devam etti:

"Türk kamuoyu, PKK terör örgütüne, FETÖ terör örgütüne de yandaşlık yapan, kol kanat geren, bağrında besleyen örneğin Kemal Kılıçdaroğlu gibi bazı isimlerin de işte bu darağacında asılmasını, idam edilmesini bekliyor diye düşünüyorum. Bu bizim fikrimiz tabii ki, taktir yine kamuoyunun. Sonuçta PKK törer örgütüne, Fethullahçı terör örgütüne kol kanat geren, bu topraklara ihanet eden her bir vatandaşın işte bu darağacında idam edilmesi gereken isimler bugün bile. Ama maalesef 2004 tarihinde idam Türkiye'de kaldırıldı."

Akit TV muhabirinin Kılıçdaroğlu idam açıklaması izle! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.