Akit Gazetesi’nden Kılıçdaroğlu'na…

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Yeni Akit arasında gerilim devam ediyor. Son olarak Yeni Akit'in yazı işleri müdürü Ali Karahasanoğlu yazısında "Aktüel bir gelişme sonrasında, üç hafta önceki paylaşımı, Kemal beye hatırlatılıyor" ifadesine yer verdi

Dünkü grup toplantısında Akit Gazetesi’ni hedef alan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “"Bu Yeni Akit gibilerden çok var Saray'ın elinde. Gazete, televizyon süsü verilmiş provokasyon aparatları… Tüm bunlara rağmen milletimiz bu karanlık günleri atlatmayı bilecektir” demişti.

Yeni Akit'in yazı işleri müdürü Ali Karahasanoğlu ise bugünkü köşesinde Kılıçdaroğlu'nu Akit TV'ye çağırdı, "Buyrun Kemal bey, gelin akittv’ye.. Bunları yüzümüze karşı söyleyin" dedi.

CHP’nin İkinci Yüzyıl Vizyonu' çerçevesinde ekim ayında ABD'ye giden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bu yolculuk sadece bir ilk durak. İngiltere ve Almanya'da da çok değerli isimlerle, dünyaya anlam ve değer katan kişilerle buluşacağım. Bu çalışmalar bitince, tüm Türkiye'ye açıklayacağım yapısal reçeteyi ve bu reçeteyi herkes görecek. Sadece biraz sabır rica ediyorum, kasım ayında herkes her şeyi duyacak" ifadesini kullanmıştı.

Yeni Akit ise 13 Kasım'da İstiklal Caddesi'ndeki patlamanın ardından Kılıçdaroğlu'nun bu açıklamasını göstererek “Kılıçdaroğlu Ekim ayında ‘Kasım'ı bekleyin’ demişti! ‘Patlamayı mı kastetti?’ sorusu gündemde” başlığını atmıştı.

 

Akit Gazetesi’nden Kılıçdaroğlu'na… ile ilgili etiketler Yeni Akit Kemal Kılıçdaroğlu CHP
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.