Akit 4 kardeşin ölümünden bu kitabı sorumlu tuttu!

Fatih'te dört kardeşin cesedi 'Dikkat siyanür var' notunun asıldığı bir evde bulundu. Türkiye'yi sarsan olayla ilgili her gün yeni bir detay ortaya çıkarken dün, evden yeni görüntüler servis edildi. Akit ise bu görüntülerde yer alan 'Tanrı Yanılgısı' isimli kitabın kardeşlerin ölümüne neden olduğunu iddia etti.

İstanbul Fatih'te 5 katlı binanın birinci katındaki dairede Cüneyt (48), Oya (54), Yaşar (56) ve Kamuran Yetişkin (60) kardeşlerin cansız bedenleri bulunmuştu.

AKİT'TEN TEPKİ ÇEKEN HABER

Kardeşlerin toplu şekilde intihar mı ettiği, yoksa bir kardeşin diğer kardeşlerini öldürüp canına mı kıydığı konusu hala tartışılırken, Akit'ten konuyla ilgili tepki çeken bir haber geldi.

Dün dehşet evinden çekilen yeni görüntülerde yer alan bir kitabı haberine konu eden Akit, Richard Dawkins'in "Tanrı Yanılgısı" isimli kitabının intihara sürüklediğini iddia etti.

Akit 4 kardeşin ölümünden bu kitabı sorumlu tuttu!

Söz konusu haberde, "Türkiye'nin gündeminden düşmeyen dehşet evinde Evrim safsatasının en ateşli savunucularından Richard Dawkins'in "Tanrı Yanılgısı" kitabı bulundu. Ateizm propagandası yapan skandal kitap 2008 yılında Türkiye'de infiale neden olmuştu. Bütün dinlerin alenen inkar edildiği kitaba, halkı kin ve düşmanlığa tahrik etmesi gerekçesiyle dava açılmıştı." ifadelerine yer verildi.

 

 

Akit 4 kardeşin ölümünden bu kitabı sorumlu tuttu! ile ilgili etiketler Fatih semti intihar Akit
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.