Akira Ganga'yı kaçırıyor!

İkimizin Yerine 524. bölüm izle! Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine, haftanın her günü izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. İkimizin Yerine'de son olarak; Akira polisten kaçmayı başarır. Anandi ise kuyuya düşen kızını kurtarır. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. İşte, İkimizin Yerine 524. bölüm canlı izle! Akira Ganga'yı kaçırıyor! Detaylar haberimizde...

İkimizin Yerine 524. bölüm izle! Anandi ve ailesinden intikam almak isteyen Akira harekete geçip Ganga’yı kaçırır. Ganga’nın ortada olmadığını anlayan Jagdish her yerde onu arar. Kamli babasının yaptıklarını öğrenince şok olur ve Harki’ye çıkışır. Fakat Harki’nin tavrı Kamli’yi umutsuzluğa sürükler.Çocukları Ganga’nın kaçırılışından Nandini’yi sorumlu tutar ve onu kovar. Jagdis çocukları sakinleştirmeyi başarır. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler arama motorlarından araştırmalar yapmaya devam ediyor. İşte, İkimizin Yerine 524. bölüm canlı izle! Akira Ganga'yı kaçırıyor! Detaylar haberimizde...

İKİMİZİN YERİNE 524. BÖLÜM CANLI İZLE

Çocuk yaşta evlendirilen küçük bir kızın dram dolu hayatını konu alan Balika Vadhu- İkimizin Yerine adıyla her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında… Türkiye’de de uyarlaması yayınlanan ve yayınlandığı dönemde çok ilgi gören dizi, orijinal haliyle Kanal 7’de ekrana geliyor.

Aşkı, pişmanlığı ve hüznü içinde barındıran, masum bir sevgi ile başlayan Hint dizisi Balika Vadhu- İkimizin Yerine Kanal 7’de… Anandi ve Jagdish arasında yaşanan bir evlilik ve sonrasında değişen hayatların konu olduğu İkimizin Yerine dizisi izleyicileri hüzünlü hikayesine ortak edecek. Anandi, Jagdish ile evlendiğinde aşk kavramının farkında olmayacak kadar küçüktür. Ancak geçen yıllar içinde Jagdish’i tanır ve âşık olur. Ama bu aşkı karşılıksızdır. Çünkü Jagdish, Gauri isimli bir kızı seviyordur. Jagdish, Anandi’den boşanır ve Gauri ile evlenir. Jagdish’in ailesi Gauri’yi kabullenmez ve Gauri, Jagdish’in ailesine karşı kin besler. Jagdish ise yaptığı hatayı anlayıp pişman olsa da bazı şeyler için çok geç kalmıştır. Jagdish, ailesinden özür dileyip, Anandi ile tekrar barışmak istese de önünde başka engeller vardır. Anandi’nin hayatına Shivraj Shekhar girmiştir. Jagdish, yaşadığı pişmanlığı atlatabilecek mi? Anandi ile Jagdish’in yolları bir daha kesişecek mi?

Akira Ganga'yı kaçırıyor! ile ilgili etiketler İkimizin Yerine Kanal 7 canlı izle canlı yayın 2020 kanal 7 canlı hint
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.