Akıncı Üssü'ndeki üçüncü sivil! Harun Biniş kimdir? / VİDEO

Adil Öksüz ile birlikte 15 Temmuz darbe girişimini Akıncı Üssü'nde yöneten kişinin Kemal Batmaz olduğu bildirildi. Darbeyi yöneten sivil imamlardan biri de Harun Biniş...

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin çok çarpıcı ayrıntılar bugün ortaya çıktı. Hava Kuvvetleri imamı olduğu iddia edilen Adil Öksüz’ün, 11 Temmuz tarihli ABD ziyaretine yalnız gitmediği belirlendi. Öksüz’ün ABD’ye yanında bir dönem Kaynak Holding bünyesinde Genel Müdür olarak çalışan Kemal Batmaz isimli bir kişinin bulunduğu belirlendi.

Görüntülerde bir sivil imam daha var! Darbeyi yöneten sivil imamlardan Harun Biniş’in de 143. Filoda olduğunu ortaya çıktı.

O DA 'TARLA BAKMAYA GİTTİM' DEMİŞTİ! HARUN BİNİŞ KİMDİR?

Hurriyet muhabiri Fevzi Kızılkoyun'un 26 Ekim'deki haberine göre Harun Biniş, 15 Temmuz'da Akıncı Hava Üssü'nde yakalanmıştı. Elektrik-elektronik mühendisi Harun Biniş'in de ifadesinde 'tarla bakmaya gittiğini' söylediği, tutuklandığı ortaya çıkmıştı.

FETÖ’nün dinleme üssü haline gelen Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nın (TİB) iletişim sistemlerinin kuruluşuna ön ayak olan Biniş, “Üst düzey yargı mensupları, siyasetçiler, mülki idare amirleri, yargı mensupları, iş adamları, emniyet, MİT ve askere ait telefonların usulsüz dinlenmesi” davası şüphelileri arasındaydı. FETÖ’cü bir bilgisayar şirketine bir dönem grup yöneticisi olarakda çalışan Biniş, telekulak soruşturmasının kilit ismiydi.

Akıncı Üssü'ndeki üçüncü sivil! Harun Biniş kimdir? / VİDEO ile ilgili etiketler FETÖ 15 Temmuz Harun Biniş Akıncı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.