Akıncı Üssü 13 Temmuz'da ABD'de yoğun şekilde aranmış

15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili ortaya çıkan Google istatistikleri çok tartışılacak bir tabloyu ortaya çıkardı. FETÖ'nün üniformalı askerlerinin kullandığı Akıncı Hava Üssü'nün ABD'den 13 Temmuz tarihinde yoğun bir şekilde arandığı görüldü.

Google'ın anahtar kelimelerin ne sıklıkta arandığını gösteren sistemi Trends, darbe girişimiye ilgili ilginç sonuçlar verdi.
İlk olarak adli bilişim mühendisi bir Twitter kullanıcısı tarafından keşfedilen istatistikler sosyal medyaya damga vurdu.
ABD'de Google Trends uygulamasından "Akıncı Hava Üssü" yazıldığı ve son 30 günde ortaya çıkan grafiklerin fazlasıyla kafa karıştırıcı olduğu ortaya çıktı.
Son 5 yıl aramaları farklı
Son 5 yılda yapılan Web aramalarına bakıldığındaysa gelgitli aramaların 10 Nisan gününden darbe girişimi sonrasına kadar sürekli olarak arttığı görülüyor.
Silinmiş olabilir
Twitter'da yayılan gönderi ardından birçok kullanıcı da bu aramayı tekrarladı. Bir kesim sonuçları görüntüleyebilirken bir kesim de istatistiklerin silindiğini ve erişilemediğini söyledi.

050820162128127297434_3.jpg
Akıncı Üssü 13 Temmuz'da ABD'de yoğun şekilde aranmış ile ilgili etiketler Google ABD Twitter Trends Google Trends
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.