Akıncı dizisi oyuncuları kimler? Akıncı oyuncu kadrosu ve karakterleri

Akıncı oyuncu kadrosu karakterleri! ATV ekranlarının yeni sezon dizisi Akıncı’ın oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Modern bir halk kahramanının anlatılacağı dizide Osmanlı tarihi ele alınacak. Peki, Akıncı dizisi oyuncuları kimler? İşte detaylar…

Akıncı dizisi oyuncu kadrosu merak edilmekte. Osmanlı tarihini anlatacak olan ve modern bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesine yer verecek Akıncı dizisi için geri sayım başladı. Kasım ayının başında ATV ekranlarında başlaması beklenen Akıncı dizisinin ilk bölüm tanıtım fragmanı da yayınlandı. Peki, Akıncı dizisi oyuncuları kimler?

Yapımcılığını NTC Medya ve Mehmet Yiğit Alp, proje tasarımını Hakan Kandal, yönetmenliğini ise Veli Çelik’in üstlendiği Akıncı dizisinin başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi yer alıyor.

AKINCI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Akıncı dizisinin başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi paylaşıyor. İkiliye kadroda; Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhat Onat, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi isimler bulunuyor. Dizinin çekimleri İstanbul'un tarihi semtlerinde ve özel olarak kurulan platolarda yapılıyor.

Akıncı dizisi oyuncuları kimler? Akıncı oyuncu kadrosu ve karakterleri ile ilgili etiketler Akıncı Akıncı dizisi Akıncı dizisi oyuncuları Akıncı dizisi oyuncu kadrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.