Akıncı dizisi ne zaman başlıyor? Hangi kanalda?

Akıncı dizisi ne zaman başlıyor? ATV ekranlarının yeni sezon dizilerinden biri olan Akıncı’dan ilk kare geldi. Akıncı dizisi 1. bölüm fragmanı büyük ses getirdi. İşte, Akıncı 1. bölüm fragmanı…

Akıncı dizisi ne zaman başlıyor? Büyük bir merakla beklenen Akıncı dizisinden ilk tanıtım geldi. Köklerini Osmanlı tarihinden almış olan modern bir kahramanlık hikayesini anlatan Akıncı dizisi için geri sayım başladı. Modern bir halk kahramanı hikayesi olan Akıncı'nın 1. bölüm tanıtım fragmanı ATV ekranlarında yayına girdi.

NTC Medya tarafından ATV için hazırlanan Akıncı dizisinin başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi yer alıyor. Dizide bu ikiliye Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhat Onat, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi isimler eşlik ediyor.

Akıncı dizisi ne zaman başlıyor?

Başrollerinde Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi’nin yer aldığı Akıncı dizisi 1. bölümü ile yakın bir zamanda ATV ekranlarında başlıyor.

Akıncı dizisinin konusu, Fatih isimli korkusuz bir gencin başından geçen heyecanlı olayları temel almaktadır. 30'lu yaşlarının başında olan genç, aşka inanmasa da onu aşka inandıracak olan bir kız ile tanışıyor. Fatih'in tanıştığı güzel kız düşüncelerini ve aşka karşı olan bakışını değiştirir. İkili arasında duygusal, heyecanlı, entrikalı olaylar yaşanmaya başlar.

Akıncı dizisi ne zaman başlıyor? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Akıncı Akıncı 1. bölüm fragmanı Akıncı dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.