Akıncı 7. bölüm fragmanı izle!

Akıncı bu akşam yeni bölümü ile ekrana geldi. 5 Şubat Cuma akşamı son bölümü ATV'de yayınlanan Akıncı 7. bölüm fragmanı merak ediliyor. Büşra Develi'nin rol aldığı Akıncı 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarının Cuma akşamları yayınlanan dizisi Akıncı yeni bölümü ile 5 Şubat Cuma akşamı yayınlandı. Dizinin takipçileri, yeni bölümün ardından Akıncı 7. bölüm fragmanı izlemek için araştırmalara başladı. Peki, Akıncı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AKINCI 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Akıncı'yı kovalarken kaza yapan Kemal hastanede yaşam mücadelesi verirken gizlediği gerçekler açığa çıkar. Köksal, Lukas'ı ele geçirecekken ortaya çıkan Cüneyt dengeleri bozar. Köksal yakalandığını düşünürken geçmişine dair beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

Nergis, Cüneyt'in şüpheli hareketlerini görüntülerken elindeki bilgileri emniyetle paylaşma konusunda kararsızdır. Lukas meselesinin çözülmesi Cevdet'i rahatlatırken, Nergis de babasının gerçek yüzüyle tanışır.

Akıncı 6. bölüm izle | Akıncı yeni bölüm izle

Nergis'in elindeki görüntüleri almak isteyen Cüneyt bir plan yapar ama beklemediği sorunlarla karşılaşır. Cüneyt'in planı Nergis ve Fatih'in yakınlaşmasına sebep olur. Birlikte ülke gündemine bomba gibi düşen bir haberin ihbarına giderler.

Akıncı 7. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler ATV akıncı 7. bölüm fragmanı akıncı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.