Akıncı 6. bölüm fragmanı izle!

Akıncı 6. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 29 Ocak Cuma akşamı ATV'de yeni bölümüyle ekrana gelen Akıncı 6. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, ATV dizisi Akıncı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin yeni dizisi Akınıcı 6. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. Başrolünde Şükrü Ayyıldız ve Büşra Develi'nin rol aldığı Akıncı 6. bölüm fragmanı, dizinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanmasının ardından izleyenlerin en çok araştırdığı konulardan. Peki, Akıncı 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AKINCI 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Nergis'i kaçıranın Lukas olduğu ortaya çıkar. Cevdet, Nergis'i kurtarmak için Lukas'ın tüm istediklerini yapmayı kabul eder. Lukas'ın ellerinden kaçması Fatih ve Orhan arasında gerilime sebep olur. Lukas, hedefindeki Akıncı'yı ortadan kaldırmadan ülkeyi terk etmemek için harekete geçer. Cevdet de Lukas'ın peşindedir.

Akıncı 5. bölüm canlı izle! | Akıncı yeni bölüm canlı izle

Nergis, Cevdet ve geçmişiyle ciddi bir yüzleşme yaşarken Kemal'in hayatında hiç bilinmeyen bir gerçek açığa çıkar. Orhan, Lukas'ın izini sürerken birileri tarafından kaçırılır. Lukas ülkeden çıkamadan tuzağa düşerken, Kemal ve Akıncı karşı karşıya gelir..

Akıncı 6. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler ATV akıncı 6. bölüm fragmanı akıncı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.