Akıncı 4. son bölüm tamamı!

Akıncı 4. bölüm canlı yayın ile ATV'de. 22 Ocak Cuma akşamı yeni bölümü izlenecek Akıncı'da slogan "Hayatımız cesaretimiz ölçüsünde zorlaşır veya kolaylaşır" olacak. Büşra Develi ile birlikte Şükrü Özyıldız'ın da rol aldığı Akıncı 4. bölüm canlı yayınla ATV'de yayınlandıktan sonra dizinin yeni bölüm fragmanında internete düşmesi bekleniyor. İşte Akıncı 4. son bölüm tamamı!

Akıncı 4. bölüm canlı izlemek isteyenler ekran başına. ATV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Akıncı 4. yeni bölümünde; Gizli Yapı, yetki alanının dışına çıkan Lukas için ölüm emri verir ve bu görev Cevdet Emiroğlu'na verilir. Bunu öğrenen Lukas, Cevdet'i Nergis üzerinden vurmayı planlar. Peki, Akıncı dizisinin 5.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AKINCI 4. BÖLÜM TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

AKINCI YENİ BÖLÜM ÖZETİ

"Hayatımız cesaretimize göre zorlaşır veya kolaylaşır..."

Cevdet, polis sorgusundan kurtulmanın yollarını araraken Nergis de babasının 'gerçekte' kim olduğunu öğrenmek için Kemal'den yardım ister. Lukas görevden alındığını öğrendiğinde ülkeden ayrılmadan önce Akıncı'ya karşı savaş açmak için güç toplar. Lukas'ı takipte olan Akıncı için bu savaş beklediği fırsattır ama Lukas beklenmedik bir hamle yapar.

Akıncı 4.bölüm fragmanı izle! Akıncı yeni bölüm nefes kesecek!

Gizli Yapı, yetki alanının dışına çıkan Lukas için ölüm emri verir ve bu görev Cevdet Emiroğlu'na verilir. Bunu öğrenen Lukas, Cevdet'i Nergis üzerinden vurmayı planlar. Üstelik bu kez Akıncı, Nergis'in yardımına koşamayacak kadar uzaktadır. Nergis'i kurtarmak için sürpriz bir isim ortaya çıkar.

 

Akıncı 4. son bölüm tamamı! ile ilgili etiketler ATV akıncı 4. bölüm canlı yayın izle akıncı izle atv izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.