Akıncı 3. bölüm full izle!

Akıncı 3. bölüm full izlenmek için yayında. 15 Ocak Cuma akşamı ATV ekranlarında yayınlanan Akıncı 3. bölüm izle bağlantısı tek parça halinde ATV'de izlenebilecek. Peki, Akıncı yeni bölümde neler olacak?

Akıncı 3. bölüm izle bağlantısı merak ediliyor. Başrollerinde Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin rol aldığı ATV'nin yeni dizisi Akıncı 3. bölüm tek parça ATV canlı yayın ve youtube üzerinden izlenebilecek. Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümü büyük ilgi çekmiş, sosyal medyada kendine yer bulmuştu.

AKINCI 3. BÖLÜM İZLE LİNKİ

AKINCI SON BÖLÜM ÖZETİ

Akıncı'nın müdahalesi ile Lukas etkisiz hale gelmiştir. Cevdet, Lukas'ın köşesine çekilmesini fırsat bilerek bir silah kaçakçılığına aracılık etmek ister. Orhan'ın radarına takılan bu yasa dışı ticarete Akıncı da dahil olur.

Akıncı 3. Bölüm'deki dans sahneleri çok konuşulacak | Video videosunu izle  | Son Dakika Haberleri

Ancak Orhan ve Akıncı'nın karşılaştıkları manzara silah kaçakçılığından fazlasıdır. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi, Cevdet'in usulsüz işlerini takibe alır. Kemal, Cevdet hakkında arama ve yakalama kararı çıkarken bunun erken bir hamle olduğunu düşünmektedir. Nergis, kendisinin kaçırılma emrinin kimin verdiğini araştırırken karşısına sürpriz bir isim çıkar.

Akıncı dizisinde Büşra Develi'nin canlandırdığı Nergis karakteri ile Yıldıray Şahinler'in hayat verdiği Cevdet karakteri kısa sürede izleyicinin heyecanla takip ettiği baba-kız oldu. Babası Cevdet'in sahip olduğu tüm gücü reddederek ayakta kalmaya çalışan gazeteci Nergis'in dramatik hikayesinde 3.bölümde özel bir an yaşanacak.

Akıncı 3. bölüm full izle! ile ilgili etiketler ATV akıncı 3. bölüm izle akıncı 3. bölüm tek parça akıncı yeni bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.