Akın Akınözü'nün Tuzak Dizisi Konusu Nedir? Tuzak Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

TV8 dizisi Tuzak Yakında ilk bölümüyle ekrana geliyor. Çekimlerine Ağustos ayında Başlanan ve Ekim ayında yayınlanması planan Tuzak dizisi Akın Akınözü için yeni bir deneyim olacak. Başarılı Oyuncu Avukat Umut rolüyle hayranlarının karşısına çıkacak. İlmek ilmek işlenen bir tuzak ile karşı karşıya kalacak izleyici şimdiden, "Tuzak dizisi konusu nedir, Tuzak dizisi oyuncuları kimler" sorularına yanıt aramaya başladı.

Tuzak Dizisi Oyuncuları ve konusu ile dikkat çekmeye devam ediyor. Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut gibi güçlü oyuncuları kadrosunda barındıran Tuzak dizisi tv8'in bu yıl en büyük silahı olacak. Peki Tuzak dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Tuzak dizisi nerede çekiliyor? İşte detaylar...

TUZAK DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Akın Akınözü'nün Avukat Umut karakteriyle yer aldığı Tuzak dizisi konusu etkileyici bir intikam hikayesini konu ediniyor. Eylem Canpolat'ın senaryosunu yazdığı Tuzak yılın iddialı projeleri arasında yer alıyor.

TUZAK DİZİSİ OYUNCULARI

Talat Bulut (Aslan)

Akın Akınözü (Umut)

Bensu Soral (Çiçek)

Rıza Kocaoğlu (Güven)

Onur Durmaz (Ali)

İlayda Çevik (Luna)

Yağız Can Konyalı (Mete)

Sıla Türkoğlu

Usta aktör Talat Bulut’un Aslan adlı iş insanına hayat vereceği dizinin ekibine Rıza Kocaoğlu (Güven), İlayda Çevik (Luna) ve Yağız Can Konyalı (Mete), Akın Akınözü (Umut), Bensu Soral (Çiçek) gibi isimler yer alacak. Çiçek dizide hırslı ve intikam duygusu ile yanan bir kızdır.

Onur Durmaz, Tuzak’ta Ali rolüne hayat verecek ve bir hacker genç olarak dizinin hikâyesinin etkin rolleri arasında yer alacak.

Akın Akınözü'nün Tuzak Dizisi Konusu Nedir? Tuzak Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Akın Akınözü ‘Avukat Umut’ karakterini canlandıracak. Oyuncu, bugüne kadar canlandırmadığı bir karakter ile adaletin temsilcisi olmaya çaba harcayacak. Talat Bulut ise Yasak Elma dizisinde olduğu gibi yine bir iş insanını canlandıracak ve ‘Aslan’ karakterine hayat verecek.

TUZAK DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Dizinin çekimleri devam ediyor. Ancak Tuzak dizsii İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekiliyor.

 

 

 

Akın Akınözü'nün Tuzak Dizisi Konusu Nedir? Tuzak Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri ile ilgili etiketler Akın Akınözü tuzak dizisi konusu tuzak oyuncuları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.