Akın Akınözü'nün sevgilisi Sandra Pesmacial kimdir?

Hercai dizisi Akın Akınözü'nün sevgilisi kimdir? Atv ekranlarında büyük bir ilgiyle takip edilen Hercai dizisinin Miran Arslanbey'i Akın Akınözü'nün sevgilisi sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor. Yakışıklı oyuncu Akın Akınözü'nün sevgilisi Sandra Pesmacial arasında hakkında araştırma yapılmaya başlandı. İşte Akın Akınözü'nün sevgilisi Sandra Pesmacial kimdir? Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Akın Akınözü'nün sevgilisi Sandra Pesmacial kimdir? Yayınlandığı günden itibaren merakla takip edilen ve reyting sıralamasında ilk sırayı kimseye bırakmayan ATV'nin yeni dizisi Hercai'nin yakışıklı oyuncusu Akın Akınözü'nün sevgilisi hakkında çıkan söylendiler gündemin ilk sırasında yer almayı başarıyor. Yabancı güzel Sandra Pesmacial ile sevgili olduğu öğrenilen isimin konu hakkında açıklama yapmaması dikkat çekiyor. Akın Akınözü hayranları oyuncunun sevgilisinin kim olduğu hakkında araştırma yapmaya başladı. İşte Akın Akınözü'nün sevgilisi Sandra Pesmacial kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Akın Akınözü'nün sevgilisi Sandra Pesmacial kimdir?

AKIN AKINÖZÜ KİMDİR?

Akın Akınözü, 1990 yılında Ankara'da dünyaya geldi. TED Ankara Koleji-Matematik Fen Bölümünden mezun olan Akın Akınözü,

Santa Monica College, Los Angeles – General Studies, UC- Berkeley – Applied Math okul eğitimlerinin ardından oyunculuk alanında bir çok eğitim almıştır.

1,80 boyundaki Akın Akınözü, Hercai, Aslan Ailem, Payitaht Abdülhamid, Arkadaşlar iyidir gibi pek çok dizi projesinde de rol almıştır.

 ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Hercai, dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren rakipleri sollayarak reyting sırasında üst listelerde yer alıyor.

Dizide ne olacağı merak eden hayranlar bir yandan da dizide Miran Aslanbey karakterini canlandıran Akın Akınözü'nün özel hayatını merak ediliyor.

 SEVGİLİSİNİ SETE ÇAĞIRDI

Yakışıklı oyuncunun sevgilisini geçtiğimiz günlerde sete çağırdığı ortaya çıktı. Birlikte sette fotoğraf çektiren çiftin fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Akınözü'nün sevgilisinin kim olduğu ise henüz bilinmiyor.

Akın Akınözü'nün sevgilisi Sandra Pesmacial kimdir? ile ilgili etiketler ATV Hercai Akın Akınözü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.