Akın Akınözü'nün Bilekliği Tuzak Dizisi Senaryosuna Yön Verdi

tv8 dizisi Tuzak yeni bölümleriyle heyecanı artırmaya devam ediyor. Avukat Umutkarakteriyle hayranlarının gönlünü bir kez daha fetheden Akın Akınözü'nün bilekliği merak konusu olmuştu. İşte yakışıklı oyuncunun bilekliği ve Tuzak dizisi senaryosunda yeri...

Başrollerinde Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut ve Rıza Kocaoğlu'nun rol aldığı Tuzak dizisi 7. bölümüyle hem büyük bir itirafa hem de gizemli bilekliğin sırrına sahne oldu. Acun Medya yapımcılığında Aytaç Çiçek'in yönetmenliğinden gerçekleşen Tuzak dizisi senaryosu da Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu'na ait.

Akın Akınözü'nün Tuzak dizisinde taktığı bilekliğin sırrı da çözüldü. Sadece ülkemizde değil yurt dışında da büyük bir hayran kitlesi olan ve Hercai dizisiyle tüm dünyanın tanıdığı bir isim haline gelen Akınözü, yaz aylarında takmaya başladığı bilekliği ile Tuzak dizisinin senaryosuna adeta yön veriyor.

AKIN AKINÖZÜ'NÜN BİLEKLİĞİNİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ

Yakışıklı oyuncunun taktığı "hope" bilekliği aslında yaz aylarından bu yana bileğinde. Senaryoya ait bir aksesuar değil. Ancak belli ki senaristler "hope" bilekliği Akın Akınözü'nde gördükten sonra senaryoda ufak bir değişikliğe gitmişler. Ancak oyuncunun hayranları bu durumdan oldukça memnun.

Akın Akınözü'nün Tuzak dizisinde taktığı bileklik hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlara...

Akın Akınözü'nün Bilekliği Tuzak Dizisi Senaryosuna Yön Verdi ile ilgili etiketler Akın Akınözü Tuzak Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.