Akın Akınözü'nden askerlik açıklaması!

Hercai dizinin yıldız oyuncusu Akın Akınözü bedelli askerlik dönüşü sorulan sorulara "herkese tavsiye ederim" yanıtını verdi.

Hercai’de Miran karakteriyle herkesin beğenisini kazanan Akın Akınözü bedelli askerlik yapmış ve askerlik fotoğrafıyla gündeme gelmişti.

Genç oyuncu askerden döndükten sonra arkadaşlarıyla vakit geçirmeye başladı. Çekimler öncesi kafa dinleyen Akınözü dün akşam bir mekanda görüntülendi. Dizinin güzel tepkiler aldığını belirten yakışıklı oyuncu, “Tatilim İstanbul’da geçiyor” dedi.

Akın Akınözü, “askerlik nasıl geçti?” sorularına ise “Güzel bir tecrübe oldu herkese tavsiye ederim” dedi.

Yakışıklı oyuncu açıklamasında "askerlik anısı çok buraya sığmaz; az ve öz bir şekilde çok güzel bir deneyimdi. İnsanın hayatında çok az yaşayabileceği bir deneyim ben de çok güzel bir şekilde geçirdim. Tavsiye etmek derken; bence herkesin görmesi gereken bir yer" dedi.

Akın Akınözü'nden askerlik açıklaması! ile ilgili etiketler Akın Akınözü askerlik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.