Akın Akınözü'lü Tuzak Dizisi Final Yapıyor! Tv8 Yeni Dizisini Buldu

Akın Akınözü ve Bensu Soral'ın başrollerinde olduğu Tuzak Dizisi final kararı aldı. TV8'de yayın hayatına kısa bir süre önce başlayan dizi beklediği reytingleri bulamayınca final kararı aldı. Tuzak dizisi 13. bölümüyle final yaptıktan sonra aynı gün ve saatte yayınlanacak dizi ise duyuruldu. Peki Tuzak ne zaman, hangi bölüm final yapıyor? İşte detaylar...

Tuzak Dizisi final yapıyor! Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut gibi usta isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Tuzak dizisi beklediği reytingleri bir türlü bulamadı. Acun Medya'nın yapımcılığında gerçekleştirilen Tuzak dizisinin 13. bölümde final yapacağı duyuruldu. Yurt dışında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Akın Akınözü bile diziyi kurtaramadı.

TUZAK DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Dizinin final yapacağı iddiaları sosyal medyaya düşünce oyuncuların hayranları da harekete geçti. Ancak Tuzak dizisinin final nedeni herkesin bildiği gibi reytinglerin düşmesi oldu.

Tuzak Yerine O Dizi Geliyor!

Uzun zamandır çekimleri devam eden ve tanıtımları dönen Sıfırıncı Gün dizisi Tuzak dizisinin yerine geliyor. Aybüke Pusat, Engin Öztürk ve Damla Çolbay gibi isimlerin yer aldığı Sıfırıncı Gün yakında TV8'de.

Akın Akınözü'lü Tuzak Dizisi Final Yapıyor! Tv8 Yeni Dizisini Buldu ile ilgili etiketler Tuzak Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.