Akın Akınözü Kaderimin Oyunu dizisinden Ayrılır ayrılmaz yeni projesini buldu

Star TV Ekranlarında Yayınlanan Kaderimin Oyunu Dizisinde Cemal karakteriyle Dikkat Çeken Akın Akınözü dizinin Final Yapacağının açıklanmasının ardından veda hazırlıklarına başladı. Akın Akınözü'nün Kaderimin Oyunu Dizisinden Neden Ayrıldığı Merak Edilirken Gelen Son Haber oyuncunun Yeni Projesini Duyurdu.

Akın Akınözü Kaderimin Oyunu Dizisinde Canlandırığı Cemal Karakteriyle Dikkat çekti. Ünlü oyuncu ilk Bölümünden İtibaren Öykü Karayel'in oynadığı Asiye ile İyi Bir Uyum Yakalamıştı. Ancak Kaderimin Oyunu dizisinin Final Yapacağı Kesinleşince Akın Akınözü'nün Yeni Projesi de Merak Edilmeye Başlandı. Akın Akınözü Kaderimin Oyunu Dizisinden Ayrılır Ayrılmaz Yeni Projesini Buldu.

AKIN AKINÖZÜ'NÜN KADERİMİN OYUNU MACERASI BİTTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın Haberine göre Akın Akınözü Kaderimin Oyunu dizisinin final yapmasıyla ayrılığı kesinleşti. Oyuncu canlandırığı Cemal karakteriyle dizinin izleyenleri tarafından da her bölüm eleştiri oklarının hedefindeydi. Ancak Kaderimin Oyunu final yapınca Akınözü de yeni proje hazırlıklarına başladı.

18 Haziran 2022 Cuma akşamı Kaderimin Oyunu 26. bölümüyle final yapacak. Finalin ardından Akın Akınözü de yeni proje arayışlarına başladı.

Akın Akınözü'nün Kaderimin Oyunu dizisinin final yapmasıyla birlikte yeni dizisi de merak konusu oldu. Yurt dışında da oldukça fazla hayran kitlesi olan 31 yaşındaki Akınözü, çok sevilen Hercai dizisinden sonra uzun süredir STAR TV ekranlarında hayranlarıyla buluşuyordu.

Akın Akınözü Kaderimin Oyunu dizisinden Ayrılır ayrılmaz yeni projesini buldu

Bir süre dinlenecek olan Akın Akınözü'nün yeni dizisi 14 Haziran'da Türkiye'de gösterime girecek olan dijital platform Disney Plus'ta yayınlanması bekleniyor.

Akın Akınözü Kaderimin Oyunu dizisinden Ayrılır ayrılmaz yeni projesini buldu ile ilgili etiketler Akın Akınözü yeni dizisi kaderimin oyunu final kaderimin oyunu cemal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.