Akın akın geliyorlar! Bodrum'da adım atacak yer kalmadı: Nüfus 1 milyona ulaştı!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında aşılama çalışmaları tüm hızıyla devam ederken normalleşme sürecine girilmesi Türkiye'nin gözde tatil beldesi Bodrum'u hareketlendirdi. Yerli ve yabancı turistlerin akın akın Bodrum'a gelmeye başlaması kilometrelerce araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. İlçede trafik durma noktasına gelirken, sahillerde ise adım atacak yer kalmadı.

Aşılama çalışmaları hız kesmeden devam ederken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni normalleşme sürecinde seyahat kısıtlaması, sokağa çıkma kısıtlaması ve restoranların çalışma saatlerinin normale döndüğünün açıklamasının ardından Bodrum turist akınına uğradı.

BODRUM'UN NÜFUSU 1 MİLYONA YAKLAŞTI

Pandemi sürecinde başlayan nüfus artışı nedeniyle ilçe nüfusu 700 bini aşmıştı. Yasakların tamamen kalkmasıyla birlikte Bodrum’un nüfusu 1 milyona yaklaştı.

Akın akın geliyorlar! Bodrum'da adım atacak yer kalmadı: Nüfus 1 milyona ulaştı!

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

1 Temmuzda araçlarıyla yola çıkan yerli turistlerinde Bodruma ulaşmasıyla birlikte İlçe girişinde kilometrelerce araç kuyrukları oluştu. 4 kilometrelik yolu 1 saatte geçe bilen vatandaşlar çileden çıktı.

Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Yönetim Kurulu Üyesi Alişir Şahin, 1 Temmuz itibariyle akın akın turistlerin Bodrum’a geldiğini ifade ederek, “Yeni normalleşme süreciyle birlikte insanlar Bodrum’a gelmeye başladı. Özellikle trafik çok fazla yoğun oluyor. Adım adım ilerleniyoruz trafikte bunun için Bodrum’a gelecek olan yerli turistler özellikle havayollarını ya da otobüsleri kullansınlar. Stresten kaçan turistler trafikte büyük bir stres yaşıyor. Yetkililer bir an önce umarım buna bir çözüm bulur. 1 Temmuz'dan itibaren ise trafik iyice yoğunlaştı, sahiller doldu oteller dolmaya başladı” dedi.

Akın akın geliyorlar! Bodrum'da adım atacak yer kalmadı: Nüfus 1 milyona ulaştı! - Resim : 2

"DOLU DOLU BİR BAYRAM GEÇİRECEĞİZ"

25 yıllık turizmci Geylani Dursunoğlu ise otel doluluklarının yavaş yavaş arttığını ifade ederek, “Bodrum’da ciddi bir yoğunluk oluştu. Hem iç pazar, hem dış pazar 1 Temmuz itibariyle yoğunluk oldukça arttı. Rezervasyonlar oldukça hızlı gelmeye başladı. Şimdiden bayram hazırlıklarına başladı. Dolu dolu bir bayram geçireceğiz" dedi.

Akın akın geliyorlar! Bodrum'da adım atacak yer kalmadı: Nüfus 1 milyona ulaştı! ile ilgili etiketler Bodrum Turist

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.