Akıllı telefonlar tarihe karışıyor: Her şey avucunuzun içinde!

Eski Apple çalışanları tarafından geliştirilen yeni cihaz, Akıllı telefonların dönemini bitiriyor. Geliştirilen yeni cihazın, akıllı telefonların yerini alabileceği söyleniyor.

Apple'ın eski baş tasarımcısı ve eski çalışanları tarafından kurulan Amerikalı girişim Humane’in geliştirdiği yenilikçi cihazın, oldukça iddialı geliyor. Bu yeni cihaz ile akıllı telefonlar tarihe karışacak. Amerikalı girişim Humane tarafından 2023 baharında akıllı telefonları yok edecek yepyeni bir Android cihazı tanıtılacağı söyleniyor.

"AKILLI TELEFON SONRASI ÇAĞ"

Sürekli geliştirilen akıllı gözlük olmadığını tanıtıma geçmeden önce belirtelim. Eski bir Apple tasarımcısı ve Humane'in sözcüsü Imran Chaudhri, "Akıllı telefon sonrası çağ" ve "Yapay zekanın her şeyi nasıl değiştireceği" hakkında bir konuşma yaptı ve 2023 baharında gerçekleşecek olan yeni cihazın lansmanını duyurdu.

Akıllı telefonlar tarihe karışıyor: Her şey avucunuzun içinde!

Cihaz ile ilgili bilgilere geçecek olursak, Uzmanlar Humane'in patentlerine de erişti. Belgelere bakılırsa şirket, görüntüyü doğrudan kişinin avucunun içinde gösterecek bir cihazı piyasaya sürecek.

Cihazla ilgili bilinenler şu şekilde;

-Cihaz Android üzerinde çalışacak.
-Aygıt bir 180 derecelik kamera, bir 3D kamera ve bir derinlik sensöründen oluşuyor.
-Cihaz hareketleri tanıyabiliyor.
-Operasyondan Qualcomm Snapdragon çipi sorumlu olacak.
-Giysilerin altına gizlenmiş harici bir bataryadan güç alacak.

Akıllı telefonlar tarihe karışıyor: Her şey avucunuzun içinde! ile ilgili etiketler Humane Android
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.