Akılalmaz bir sebep yüzünden düşen İngiliz F-35'inin görüntüleri

Geçtiğimiz günlerde düşen İngiliz Kraliyet Donanması’na ait bir F-35 savaş uçağına ilişkin yeni görüntüler yayınlandı. Görüntülerde uçak gemisinden kontrolsüzce ve yavaşça düşen bir F-35 ve kendini fırlatarak kurtulabilen bir pilot görülebiliyor. Uçağının motorun üzerindeki plastik kılıfın unutulması nedeniyle düştüğü ifade edilirken, ortaya çıkan görüntülerde uçak gemisi pistinde ilerleyen savaş uçağı kalkış rampasına geldiği esnada yavaşlayarak denize düşüyor.

İngiliz Kraliyet Donanması’na ait bir F-35 savaş uçağı, Kasım ayının başında Akdeniz’e düşmüş ve pilot kurtarılmıştı.

PLASTİK KILIFIN UNUTULMASI 100 MİLYON DOLARDAN FAZLAY MAL OLDU

Savaş uçağının motorun üzerindeki plastik kılıfın unutulması nedeniyle düştüğü ifade edilirken, olaya ilişkin soruşturma devam ediyor. Savaş uçağının düşme anına ilişkin yeni bir görüntü ortaya çıkarken görüntüde, uçak gemisi pistinde ilerleyen savaş uçağı kalkış rampasına geldiği esnada hızlanmak yerine yavaşlayarak denize düşüyor.

Pilotun ise kısa bir süre içerisinde kendisini fırlatarak kurtulduğu anlaşılıyor.

Akılalmaz bir sebep yüzünden düşen İngiliz F-35'inin görüntüleri ile ilgili etiketler F-35 İngiliz HMS Queen Elizabeth düştü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.