Akıl aldığın yerlerden akıl almıyoruz

Gazeteci Can Ataklı, muhalefet edeceğim diye PYD'yi aklayıp paklamaya kalkmıştı. SuperHaber YouTube kanalında Haberin Olsun programında Can Ataklı'nın bu ifadelerini eleştiren Ceyhun Bozkurt, bu tutumun ihanet olduğunu savunmuştu. Can Ataklı, Bozkurt'a cevap vermek yerine "Aklın yetmez" benzeri sözlerle saldırmayı tercih etti. Bozkurt bu saldırıya, "Bu jargonu kumpaslar sürecinde kumpasları savunan malum örgütün elemanlarının televizyon tetikçilerinin konuşmalarında görüyorduk" diye yanıt verdi.

Gazeteci Can Ataklı önceki gün "PYD terörist mi değil mi elimde belge yok" ifadelerini kullanmıştı.

SuperHaber yazarı ve SuperHaber YouTube kanalında 'Haberin olsun' programında gündemi değerlendiren Ceyhun Bozkurt, Ataklı'nın PYD'yi, ABD'nin ağzı ile aklayıp paklamaya yönelik bu ifadelere tepki göstermişti. 

Ataklı gibi gazetecilerin 'muhalif' görünümü altında Kurtuluş Savaşı sırasında ihanet eden Ali Kemal gibi davrandığını ifadene eden Bozkurt, "Yazıklar olsun günümüz Ali Kemallerine" demişti.

Can Ataklı Tele1 TV'de birçoğu gerçeği yansıtmayan ifadelerle Ceyhun Bozkurt'a saldırmayı tercih etti. Ataklı, Bozkurt'u hedef alarak, "Geçen gün yaptığını çok ayıp. M5 diye AK Parti'nin ve Aydınlık'ın kontrolünde bir dergi var, onun da genel yayın müdürü aleyhimde neler söylüyor, senin aklın yetmez" ifadelerini kullandı. 

Bozkurt, Ataklı'nın fikir yerine çamur atarak üste çıkmaya çalışan üslubunu önce videoyu paylaştıktan sonra sakin sakin cevap verdi. 

İşte Bozkurt'un Ataklı'ya cevabı: 

Bunu arkadaşlar uyarınca gördüm. Çünkü kendisi ilgi, bilgi alanıma girmiyor. Gelelim söylediklerine yanıtlarıma:

1- M5 AK Parti’nin yayın organı değil. M5, Türkiye’nin en eski savunma ve strateji dergisinin adı. Halen de bu çerçevede yayın yapmakta.

2- M5, Aydınlık kontrolünde bir yayın organı da değil. Benim eski çalıştığım yere göre söylüyorsa, ben Yeniçağ gazetesinde de yaklaşık 4 yıl çalıştım. Bu mantıkla M5 eskiden MHP günümüzde de İyi Parti’nin yayın organına mı dönüşüyor?

3- Bunları Yönetim Kurulu Başkanımızın ve benim kimliğime göre söylüyor. Ancak M5’te farklı farklı düşüncelerde, ancak en temel birlikteliği Türkiye Cumhuriyeti, Türk Milleti ve gerçek bilgi olan insanlar bulunmakta. Künyemizde bunu çok net görebilirsiniz.

4- “YPG, AKP’ye göre terör örgütü”, “bilgi belge var mı” diye bir kabul edilmesi mümkün olmayan ifadeler kullanmakla bilinen malum şahıs küçümseyen bir dil de kullanıyor. Buna yanıt bile vermem. İkimizin bu konudaki üretimini karşılaştırmam, bu şahsı muhatap bile almam.

5- En son bu jargonu kumpaslar sürecinde kumpasları savunan malum örgütün elemanlarının televizyon tetikçilerinin konuşmalarında görüyorduk. Sloganvari, hiçbir şekilde altyapısı olmayan ve çamur at izi kalsın temelli bu mantığı rahatsız ettiğimiz için de büyük mutluluk duyuyoruz.

"İTİBARSIZLAŞINCA İYİCE FEVRİLEŞMİŞ"

Ataklı'nın sözlerine M5 yazarlarından gazeteci Abdülkadir Özkan da sosyal medyadan tepki gösterdi. 

Özkan, "Bir zamanların usta isimlerindendi. Kendi mahallesinde bile itibarsızlaşınca iyice fevrileşmiş, iktidar olan kini gözünü kör etmiş, nereye saldıracağını saşırdığından nefreti paçalarından akıyor. Sana burdan ekmek çıkmaz, başka kapıya!" ifadelerini kullandı.

Akıl aldığın yerlerden akıl almıyoruz ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt SuperHaber PYD can ataklı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.