Yeni Malatyaspor, hayatını kaybeden gazetecilerin isimlerini basın tribününe verdi

Yeni Malatyaspor Kulübü, tedavi gördükleri hastanelerde yaşamını yitiren Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği (ASMYD) Genel Başkanı Akif Çelik ile gazeteci Şenol Yalvaç'ın isimlerini Yeni Malatya Stadı'nın basın tribününe verdi.

Yeni Malatyaspor, hayatını kaybeden gazetecilerin isimlerini basın tribününe verdi. Yeni Malatya Stadı'nda basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Adil Gevrek, yakın zamanda hayatını kaybeden Akif Çelik ve Şenol Yalvaç'a Allah'tan rahmet diledi.

İki gazetecinin de Malatya basınına büyük emek verdiğini dile getiren Gevrek, "Akif abiyi yakinen tanıyoruz, sevdiğimiz bir abimizdi, iyi bir Malatyasporlu, iyi bir Müslümandı. Allah kendisinden razı olsun. Şenol abimiz de Malatya basınına büyük emek vermiş biri. Malatya çok değerli iki abimizi kaybetti. Acımız taze. Artık burası Akif Çelik ve Şenol Yalvaç Basın Tribünü olacak. Her iki basın emektarımıza Allah rahmet eylesin." diye konuştu. 

Akif Çelik, yeni tip koronavirüs, Şenol Yalvaç ise şeker hastalığına bağlı rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gördükleri hastanelerde hayatını kaybetmişti.

Yeni Malatyaspor, hayatını kaybeden gazetecilerin isimlerini basın tribününe verdi

BAŞAKŞEHİR HAZIRLIKLARI...

Süper Lig'in 11. haftasında sahasında son şampiyon Başakşehir'i ağırlayacak olan Sarı-Siyahlı ekipte hedef, İstanbul temsilcisini puansız göndermek. Yarın saat 16.00'da başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. 9 maçta 12 puan toplayabilen Hamza Hamzaoğlu'nun takımı 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3 yenilgi ile 12. sırada yer alıyor.

Kadro dışı bırakılan Cueva'nın yanı sıra sakatlığı bulunan Lukoki'nin de bu maçta forma giymeyecek. Koronavirüs testleri pozitif çıkan ve karantina sürelerinin ardından takımla birlikte antrenmanlara başlayan Zeki Yavru ve Olcay Şahan’ın ise yarın ki karşılaşmada kadroda yer alması bekleniyor.

Yeni Malatyaspor, hayatını kaybeden gazetecilerin isimlerini basın tribününe verdi ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Adil Gevrek Hamza Hamzaoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.