Akif Beki koronaya yakalandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde danışmanlığını yapan Karar Gazetesi yazarı Akif Beki koronavirüse yakalandı. Haberi köşe yazısından duyuran Beki, "Galapagos Adaları'nda türlerin kökenini ararken Darwin'i görmüş yaşlı bir kaplumbağaya rastlama ihtimalim daha yüksek gibi geliyordu." dedi.

Karar yazarı Akif Beki, korona virüse yakalandığını duyurdu.

“Galapagos Adaları’nda, türlerin kökenini ararken Darwin’i görmüş yaşlı bir kaplumbağaya rastlama ihtimalim daha yüksek gibi geliyordu. Koronaya yakalanma ihtimalim daha yüksekmiş. Yanıldığımı geçen hafta öğrendim” diyen Beki, “bana bulaşmaz” diyenlere “korkun” mesajı verdi.

Beki, teşhis ciğerlere inmeden konduğu için şansılı olduğunu belirtti ve yaşadığı süreci şu sözlerle özetledi:

“Evde tedavinin sonlarına yaklaşıyorum. Ne anladın derseniz... Demek bana da bulaşıyormuş, siz de korkun, korkmamaktan yeğdir, bu bir. İyi huylusu yokmuş, bu da iki. En hafif atlatılanı bile, hafife alınmayacağını kas ve eklem ağrılarıyla anlatıyor size. Semptomsuz geçirme garantiniz yoksa çatmamaya bakın. Paçavra hastalığına bulaşın daha iyi. Muhatap olmaya gelmiyor bu mikrop"

Akif Beki koronaya yakalandı

Akif Beki koronaya yakalandı ile ilgili etiketler Karar gazetesi Koronavirüs Korona Akif Beki
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.