Akhisarspor'un efsane başkanı Hüseyin Eryüksel son yolculuğuna uğurlandı

TFF 2.Lig ekibi Akhisarspor'un eski başkanı Hüseyin Eryüksel, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. 61 yaşındaki Eryüksel, yeşil-siyahlı kulübü Süper Lig'de mücadele ettiği dönemde yönetmişti. Araç kullanırken kalp krizi geçiren Eryüksel bugün son yolcuğuna uğurlandı.

Akhisarspor'un efsane başkanı Hüseyin Eryüksel, Manisa'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. DHA'nın haberine göre; Eryüksel, bugün saat 14.00 sıralarında Kırkağaç'ın Bakır Mahallesi yakınlarında yönetimindeki otomobilin direksiyon kontrolünü kaybetti. Savrulan araç yol kenarındaki ağaca çarptı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kırkağaç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Eryüksel, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İnşaat mühendisi olan Hüseyin Eryüksel, Akhisarspor'un 2011-2012 sezonunda Süper Lig'e çıkmasından 2019 yılına kadar başkanlığını yapmıştı. Ege'nin Yeşil-Siyahlı kulübü Eryüksel başkanlığında tarihinin en güzel günlerini yaşarken 2017-18 sezonunda Ziraat Türkiye Kupası zaferi yaşamıştı. Akhisarspor 2018-19 sezonuna ise TFF Süper Kupa zaferiyle başlamıştı. Eryüksel, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Akhisar Belediye Başkan Adayı olmuştu.

SÜPER LİG'İN EN MÜTEVAZI BAŞKANIYDI

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde tarihinin en başarılı günlerini yaşayan Akhisarspor'un başarılı başkanı Eryüksel, mütevazı kişiliğiyle tanınıyordu. Maç sonu mikrofonlara konuşan başkan profilinin dışında bir isim olan merhum başkan, Türk futboluna kattıklarıyla örnek bir başkan profili çizmişti.

Akhisar Belediye Gençlik Spor'u Süper Lig'e taşıyıp orta sıra takımı haline getiren Eryüksel, pek çok futbolcunun parlayıp satıldığı bir kulüp yaratmıştı. Süper Lig'de top koşturan futbolcuların transfer olmak istediği bir kulüp haline gelen Ege temsilcisi yıllarca maaşların düzenli ödendiği bir kulüp olarak anıldı. 

Akhisarspor'un efsane başkanı Hüseyin Eryüksel son yolculuğuna uğurlandı

Akhisarspor'un efsane başkanı Hüseyin Eryüksel son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 2

 

Akhisarspor'un efsane başkanı Hüseyin Eryüksel son yolculuğuna uğurlandı - Resim : 3

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

2009 yılından itibaren 10 yıl boyunca Akhisarspor’un başkanlığını yürüten İnşaat Mühendisi, İş İnsanı ve siyasetçi 61 yaşındaki Hüseyin Eryüksel, Şahin Hoca Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı ardından Akhisar Suyolu mezarlığı aile kabristanlığına defnedildi.

İnşaat mühendisi olan Hüseyin Eryüksel, 2009-2019 yıllarında Akhisarspor'da başkanlık görevi yapmış, 2019 seçimlerinde de AK Parti'den Akhisar Belediye Başkan adayı olmuştu.
Cenazeye spor kamuoyu, iş insanları ve bir çok vatandaş katılırken, Akhisarspor’da teknik direktörlük yapmış Hamza Hamzaoğlu, Cihat Arslan, Cem Kavçak, eski futbol Bilal Kısa, AK Parti İl Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediye Başkan Vekili Yılmaz Akar, İlçe Siyaseti Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ve kamu kurum temsilcileri de eşlik etti.

Akhisarspor'un efsane başkanı Hüseyin Eryüksel son yolculuğuna uğurlandı ile ilgili etiketler Akhisarspor Hüseyin Eryüksel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.