Akhisarspor kazandı, Osmanlıspor küme düştü!

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Teleset Mobilya Akhisarspor, deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup etti ve hanesine yazdırdığı 3 puanla ligde kalmayı garantiledi. Bu sonuçla ligde veda eden son ekip Osmanlıspor oldu.

Karşılaşmanın ilk 15 dakikalık bölümüne topla daha fazla oynayarak başlayan ev sahibi ekip karşılaşmanın 20. dakikaasında karşılaşmanın ilk tehlikesini üretti. Sağ kanatta Mendes'in ceza alanına yaptığı ortada Kucher kafa vuruşunu yaptı ancak top az farkla auta gitti. Bu dakikadan sonra oyunda dengeyi sağlayan Akhisarspor 33. dakikada gole çok yaklaştı. Ceza sahasında Onur Ayık'ın indirdiği topta Muğdat Çelik vuruşunu yaptı ancak top direğin dibinden dışarı çıktı. İlk yarıda her iki takımda skoru değiştiremedi ve devre arasında 0-0 eşitlikle girildi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Teleset Mobilya Akhisarspor daha etkili başlayan ekip oldu. Kaptığı toplarla atağa hızlı çıkmak isteyen konuk ekip 60 ve 62. dakikada Seleznov ile gole çok yaklaştı. İlk pozisyonda kaleci Lung, Seleznov'a gol fırsatı tanımazken, 62'de sağ çaprazdan yaptığı vuruşta top auta gitti.

Karşılaşmanın 69. dakikasında Teleset Mobilya Akhisarspor Seleznov'un golüyle skoru 1-0'a getirdi. Aykut Çeviker'in gönderdiği ara pasında topla buluşan Seleznov sağ çaprazda dar açıdan yaptığı vuruşla golünü attı. Golden 4 dakika sonra Teleset Mobilya Akhisarspor Soner Aydoğdu'nun golüyle farkı 2'ye çıkardı. Topla içeriye doğru kateden Muğdat Çeliker, Seleznov ile yaptığı ver-kaçla ceza sahası içerisine girdi müsait pozisyondaki Soner Aydoğdu'ya pasını verdi ve Soner bu ikramı geri çevirmedi.

Karşılaşmanın 79. dakikasında Kayserispor farkı 1'e indirdi. Sol kanattan Güray Vural'ın ceza sahasında yaptığı ortada Artem Kravets kafa vuruşuyla golünü attı ve skoru 2-1'e getirdi. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Teleset Mobilya Akhisarspor 2-1'lik skorla 3 puanın sahibi oldu.

Bu sonuçla Teleset Mobilya Akhisarspor 39'ye yükseltti ve Osmanlıspor'la arasındaki puan farkı 4'e yükselince bitime 1 hafta kala ligde kalmayı garantilemiş oldu. Kayserispor ise 44 puanda kaldı.

Akhisarspor kazandı, Osmanlıspor küme düştü! ile ilgili etiketler Akhisarspor Kayserispor canlı izle canlı yayın Bein sports 2 şifresiz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.