Akhisar Belediyespor Fenerbahçe maçı canlı radyo yayını dinle

Puan kaybına tahammülü kalmayan Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor deplasmanına çıkıyor. Zorlu mücadeleyi sitemizden canlı radyo yayını ile dinleyebilirsiniz.

Spor Toto Süper Lig'de 10. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe Akhisar Belediyespor deplasmanına konuk oluyor. Beşiktaş ve Başakşehir'in kazandığı haftada sarı-lacivetliler 15, Akhisar Belediyespor ise 9 puanda bulunuyor.

Akhisar Belediyespor ile Fenerbahçe arasındaki maçı Digitürkplay'den canlı izlemek için buraya tıklayın.

CANLI RADYO YAYINI

İLK 11'LER

Akhisar Belediyespor:

Fatih, Ömer, Serdar, Caner, Tolga, Sissoko, N'Guemo, Muğdat, Mervan, Özer, Rodallega

Fenerbahçe:

Volkan Demirel, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Aatif, Lens, Volkan Şen, Van Persie

Futbolcumuz Jeremain Lens'in (@jeremainlens) forma giydiği 7 maçtaki performansı. #RakibimizAkhisar pic.twitter.com/Fg6gYsvAOh

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) 6 Kasım 2016

MANU'YU UNUTUN

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Dirk Advocaat, idman öncesinde oyuncuları ile toplantı yaptı. Ne yapıp edip bu maçı kazanmak zorunda olduklarını futbolcularına aktaran Hollandalı çalıştırıcı, “Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada Akhisar maçının ne kadar önemli olduğunu anlatmama gerek yok. Bu karşılaşmayı kazanırsak milli aradan sonra kendinden emin bir şekilde ezeli rakibimizin karşısına çıkacağız” dedi. “Manchester United galibiyetinin rehavetinden çıkın” diyerek oyuncularını uyaran tecrübeli teknik adam, “Biz güçlü bir rakibimizi yendik ancak ligde de bizi zorlu bir takım bekliyor. Akhisar ile önemli bir maç oynayacağız. Ligde çok fazla puan kaybettik. Kredimiz ve puan kaybetme lüksümüz yok. Bu nedenle deplasmanda Akhisar Belediye'yi yenmek zorundayız. Milli araya kayıpsız girmeliyiz. Tek bir olasılığımız var o da kazanmak” ifadelerini kullandı.

ÇIKIŞIMIZ SÜRMELİ

Süper Lig'de son 6 haftada 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 14 puan toplayan Fenerbahçe'de, Teknik Direktör Advocaat, oyuncularını Akhisar karşısında galip gelerek mental anlamda milli aradan sonra Galatasaray'a hazırlamak istiyor. Bir şeylerin rayına oturmaya başladığını futbolcularına anlatan Hollandalı, “Akhisar karşısında alacağımız galibiyet ile çıkışımız sürecektir. Bu dakikadan sonra hata affetmem. Herkes üzerine düşeni sahada yapmalı” diye konuştu.

AKHİSAR'DA 3 EKSİK

Ligde son maçında lider Başakşehir’e 5-1 yenilen Akhisar, Fenerbahçe’den puan ya da puanlar almaya çalışacak. Ancak ev sahibinde bu maç öncesi 3 eksik bulunuyor. Teknik direktör Tolunay Kafkas’ın disiplinsiz davranışları sebebiyle kadro dışı bıraktığı Douglao ve Sami’nin yanı sıra cezalı sağ bek Lopes de Fener’e karşı oynamayacak.

Akhisar Belediyespor Fenerbahçe maçı canlı radyo yayını dinle ile ilgili etiketler Fenerbahçe Akhisar Belediyespor Canlı radyo yayını dinle Lig TV
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.